Kim van den Broek

Kim van den Broek

Professioneel profiel

Welkom bij Coachpraktijk Houten!

Professionele coaching met een persoonlijke aanpak, dat kenmerkt mij. Ik coach op vele thema's in het persoonlijke leven van mensen. De coaching is persoonsgericht en richt zich sterk op welzijn, geluk, zingeving en persoonlijke ontwikkeling. Ik geef aandacht aan denken, voelen, lichaam en betekenisgeving door met een holistische en nuchtere aanpak te werken.

Thema's kunnen zijn: tegenslag en verlies, jezelf (beter) leren kennen, zelfvertrouwen en leiderschap, lastige keuze maken, problemen in een relatie, communicatieproblemen, voorkomen van depressie en burnout en zingevingsvragen.

In reguliere sessies gebruik ik verschillende gesprekstechnieken en methodieken. Want immers: iedereen is uniek. We werken op manieren die bij jou passen. Zo werk ik met NLP, transactionele analyse, voice dialogue, value based transformation, rationeel emotieve therapie, eCP, mindfulness, creatieve werkvormen en met elementen van acceptatie- en commitment therapie.

Ik bied ook wandelcoaching aan. Sommige mensen praten al liever wandelend in de natuur. Net wat voor jou werkt! Het start- en eindpunt voor wandelcoaching is het praktijkadres in Houten.

Ik ben gespecialiseerd in online coaching. Dit is coaching via (video)bellen, chatten en/of mail. Dit maakt dat ik landelijk werk als e-coach. Online coaching kan ook gecombineerd worden met sessies in de praktijk.

Online coaching is bijzonder effectief gebleken, met name de mail variant. Door het schrijven orden je gedachten en gevoelens. Doordat je schrijft waar en wanneer het jou uitkomt, is deze vorm plaats- en tijdsonafhankelijk. Dit biedt veel flexibiliteit. Vaak binnen een paar uur, maar altijd binnen 48 uur ontvang je van mij een reactie.

Mijn coaching kenmerkt zich door een professionele, persoonlijke aanpak met oprechte volle aandacht voor jou. Voel je welkom!

Kim van den Broek

Contact

Coachpraktijk Houten
Gletsjermeer 135
3994 HX Houten
Nederland
0624715784

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*