Karin Klaver

Professioneel profiel

De laatste vijftien jaar ben ik mij in toenemende mate gaan richten op supervisie, coachen en begeleiden van hbo-studenten Social Work en volwassenen in het Sociale Domein, jeugdzorg, welzijn, sport en onderwijs. Vanuit mijn primaire beroep, docent bewegingsonderwijs, vind ik bewegen (letterlijk en figuurlijk) een belangrijk element in het leven en in het leren. Aangevuld met de supervisorenopleiding, coachopleiding en in 2015 afgeronde Master Begeleidingskunde kan ik een breed spectrum inzetten om het leren en begeleiden te bevorderen. Ik ben enthousiast, betrokken en durf de confrontatie aan te gaan vanuit een open houding. In 2010 ben ik mijn eigen supervisie en coach praktijk begonnen, waarin mijn specialisatie ligt op het vergroten van het bewustzijn door middel van reflectie, waardoor het professioneel handelen toeneemt.
Wie wil je zijn als professional, welke waarden zijn voor jou belangrijk en hoe ga je om met wrijving die je ontmoet in je werk? Vragen die aan bod kunnen komen. Ik vind het belangrijk om daar met mildheid naar te kijken.
Samen het traject aangaan vraagt vertrouwen en samen leren. Ik zie het begeleidingstraject als een gezamenlijke reis, die boeiend, leerzaam en avontuurlijk is. Mijn slogan is: stap voor stap groeien.

Contact

klaver2move, praktijk voor supervisie en coaching
Boerhaavelaan 37
8024 BG Zwolle
Nederland
06 22853279

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*

Referenties

Supervisant maart 2019
Supervisie en loopbaancoaching gehad. Zorgt bij mij voor duidelijkheid, ontdekken wie ik ben en met plezier en meer gemak een sollicitatiebrief schrijven en keuzes maken.
Supervisant juni 2018
Ik heb Karin als een empatisch supervisor ervaren die spiegelt, vraaggericht werkt en kritische vragen durft te stellen waardoor je goed naar jezelf leert kijken.Daarnaast hebben de verschillende methodes die Karin gebruikt mij geholpen om bij de kern van mijn hulpvraag te komen. Met als resultaat dat ik een duidelijk beeld heb gekregen wat mijn waardes zijn, waar die vandaan komen. Hierdoor ben ik bewust geworden van mijn eigen handelen en weet ik nu wat ik belangrijk vind in mijn werk en in mijn privé leven.
2020 supervisant Annette Linde, Casusregisseur team Jeugd gemeente Zwartewaterland
Begin 2020 ben ik op zoek gegaan naar een supervisor. Twee zaken waren voor mij erg belangrijk, namelijk: iemand bij wie ik mij goed voel, waardoor ik open kon staan om dichtbij mezelf te komen en diegene moest ook inhoudelijk goed onderlegd zijn, dat ik handvatten kon krijgen om situaties/gedachten/gevoelens uit te diepen, van een andere kant kan gaan bekijken, enz.
Ik ben gaan kennismaken met Karin Klaver, die in het eerste gesprek direct dezelfde verwachtingen uitsprak. In de sessies die volgden bleef Karin naast mij staan, tegelijkertijd daagde Karin mij uit, maar wel in mijn tempo. Eentonig werd het allerminst, zelfs in de laatste sessie weer nieuw materiaal gekregen. De supervisie heeft mij erg geholpen en weer verder gevormd in wie ik als persoon en als professional ben! Ik kan Karin aanraden als supervisor voor een breed publiek, omdat zij zich verdiept in wie je als persoon bent en daarnaast is Karin erg vakkundig.