Emmy van Belzen

Professioneel profielAls ervaren begeleidingskundige, supervisor, coach en NLP practitioner is mijn achtergrond divers, ben ik betrokken en empathisch met aandacht voor de context. Mijn klanten zijn even divers, van jeugdwerkers, managers tot artsen. In mijn werk combineer ik mijn kennis van agogiek en organisatiekunde, ondersteun ik op uitvoerend vlak en bij het bepalen van (persoonlijke) strategie. Momenteel ben ik adviseur bij Middin en daarnaast werk ik vanuit mijn eigen praktijk voor De Rotterdamse Zorg, Parnassia (GGZ), Yulius (GGZ) Franciscus Gasthuis en Vlietland en Pameijer, daarnaast begeleid ik doorlopend diverse -particuliere- klanten.

Eerdere opdrachtgevers zijn stichting Welzijn Albrandswaard, stichting Kijk op Welzijn, WIJdezorg (Ouderenzorg), De Haagse Hogeschool, Reclassering Nederland, Middin, St. De Singels St. Ouderenwerk Rotterdam Noord.

Supervisie beschouw ik als de schakel tussen hoofd, hart en handen. Werken met mensen vereist zorgvuldigheid. Als professional dien je je bewust te zijn van de invloed die je bewust en onbewust uitoefent op de mensen met wie je werkt. Supervisie is een vorm van deskundigheidsbevordering voor professionals in het werkveld. Het geeft de gelegenheid om bij te tanken en weer op scherp te komen te staan door het eigen functioneren onder de loep nemen. Ook bij een verdere en verdiepende ontwikkeling als professional is het nodig om dit steeds in interactie met anderen te doen.

Coaching is een meer gestructureerd en doelgericht proces, waarbij de coach op interactieve wijze de gecoachte aanzet tot effectief gedrag door: bewustwording en persoonlijke groei, het vergroten van zelfvertrouwen en het exploreren, ontwikkelen en toepassen van eigen mogelijkheden. Coach en gecoachte nemen ieder hun verantwoordelijkheid voor het proces en werken aan door de coache zelf gestelde doelen.

Daarnaast ben ik begeleidingskundige. Een begeleidingskundige kan ingewikkelde verandervraagstukken in organisaties onderzoeken en begeleiden. Dit kan individueel, in een groep, in een team of als gehele organisatie. Door middel van begeleiding aan managers, medewerkers en teams krijgen zij ondersteuning tijdens veranderingen die vaak veel van hen vragen. Afhankelijk van het doel en de wensen kan de begeleiding in de vorm van coaching, supervisie, teambegeleiding. De begeleiding is een ontwikkelingsgericht proces. Mijn ervaring als begeleidingskunde neem ik mee als coach en supervisor en deze verschillende disciplines kan ik gecombineerd inzetten, hiermee kan ik de begeleiding vormgeven afgestemd op persoonlijke of organisatie specifieke vragen en behoeften.

Contact

I EmPower
op locatie 0
1234XX Rotterdam
Nederland
06-52640122

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*

Referenties

Danielle Janssen, onderzoeker ouderenzorg
2 mei 2016: Emmy heeft supervisie verzorgd aan 4e jaars studenten van de HBO-V van de Haagse Hogeschool. Dit was naar tevredenheid van de 4e jaars studenten!
Sofia Hakil, ambulant psychiatrisch verpleegkundige
6 maart 2017: Emmy heb ik ervaren als een hele fijne maar vooral goede supervisor tijdens mijn HBO-V opleiding. Zij zorgt voor een veilige en vertrouwde sfeer, neemt haar rol als supervisor serieus en heeft oog voor alle aspecten die voorkomen tijdens het leerproces. Emmy, bedankt!