Elvira Hertog

Professioneel profiel

Coach, intervisie begeleider en supervisor IO met 20 jaar ervaring als hulpverlener in de jeugdzorg, onderwijs en maatschappelijk werk. Ervaring als supervisor en intervisie begeleider voor jeugdhulpverleners, manager kinderopvang, ouderenzorg en (verstandelijke) gehandicaptenzorg.

Na 20 jaar zelf gewerkt te hebben in verschillende functies binnen de jeugdzorg heb ik besloten dat ik mij meer wilde richten op het investeren in goede en gezonde hulpverleners in zorg en onderwijs.

Ik vind het geweldig om in mijn gesprekken juist de aandacht te richten op de mensen die in hun werk vooral de cliënt/patiënt/bewoner op nummer 1 hebben staan.
Om even persoonlijke tijd en aandacht te bieden aan de hulpverlener zelf.
Met als doel zelfzorg, reflectie, groei en persoonlijke ontwikkeling.

Ik werk graag motiverend, empathisch, prikkelend, met gepaste humor en in verbinding.

Contact

Hertog Coaching
Zonnebloemstraat 10
8012 XG Zwolle
0648105592

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*

Referenties

S van de Beek - Jeugdhulpverlener
Elvira heb ik ervaren als zeer kundige, prettige en professionele supervisor. Haar open houding en spiegel die ze je elke keer weer weet voor te houden maken de gesprekken prettig en leerzaam. De kritische vragen zetten je aan het denken en hebben voor mij voor vele bewegingen gezorgd. Dankbaar dat ik mijn traject bij zo'n kundig en fijn persoon heb kunnen volgen.
L Peters - Loopbaancoach i.o /Maatschappelijk werker
In juni heb ik mijn supervisie traject bij Elvira afgerond. Door de open en warme houding van Elvira voelde ik mij vanaf het begin af aan op mijn gemak. Elvira heeft mij op de juiste momenten een spiegel voor gehouden. Door haar prikkelende vragen werd ik aan het denken gezet en heb ik een mooie persoonlijke ontwikkeling kunnen doormaken, waar ik nu dagelijks nog steeds profijt van heb. Ik gun iedereen een Elvira als supervisor.
J. Haaksema - Jeugdhulpverlener
Tijdens de supervisie die ik heb mogen ontvangen van Elvira heb ik haar ervaren als een professioneel, eerlijk en hartelijk persoon. Elvira kan goed luisteren naar de echte boodschap, het lukt haar om te spiegelen, verbindingen te leggen die ik zelf niet altijd had opgemerkt en met jou samen bij de kern te komen.
Dit traject, en dus de werkwijze van Elvira, heeft mij vele inzichten gebracht en mij geholpen in mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling.
Show more