Elvira Hertog

Professioneel profiel

Tijdens de meer dan 20 jaar werkervaring in de (jeugd) zorg heb ik gezien dat er binnen dit werk veel gevraagd wordt. Je bent als hulpverlener je eigen werkinstrument.
Het stuk zelfzorg, voor mensen met een beroep wat vooral in het teken staat van het zorgen voor anderen, vind ik van groot belang.
Je instrument werkend en op peil houden vraagt onderhoud. Zelfreflectie door coaching, intervisie of supervisie kunnen hieraan bijdragen.
Zelfinzicht is voor mij de basis om op een goede, gezonde manier te blijven bewegen, binnen de kaders van je werkomgeving, je beroep en wie jij bent als persoon
Kennis en inzicht ten aanzien van je (beroeps)identiteit en het herkennen van interne processen, bewust of onbewust, zorgen ervoor dat je je als professional en als mens blijft ontwikkelen.
Ik vind het geweldig om in mijn coaching aandacht te geven en even stil te staan om mensen te laten ontwikkelen en groeien. Om te ontdekken wat iemand nu werkelijk drijft en motiveert en op een positieve manier te leren van eventuele valkuilen of patronen. En alle mooie, goede krachten en eigenschappen (weer) meer naar boven te halen.
Mijn manier van coachen is altijd vanuit verbinding.
Ik werk graag positief, motiverend, onderzoekend, prikkelend en confronterend waar nodig. Met gepaste humor, relativerend, open en transparant.
Gericht op reflectie, groei en ontwikkeling op persoonlijk en professioneel vlak.
Het altijd leren van en met mensen blijft mij inspireren.

Contact

Hertog Coaching
Zonnebloemstraat 10
8012 XG Zwolle
0648105592

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*

Referenties

S van de Beek - Jeugdhulpverlener
Elvira heb ik ervaren als zeer kundige, prettige en professionele supervisor. Haar open houding en spiegel die ze je elke keer weer weet voor te houden maken de gesprekken prettig en leerzaam. De kritische vragen zetten je aan het denken en hebben voor mij voor vele bewegingen gezorgd. Dankbaar dat ik mijn traject bij zo'n kundig en fijn persoon heb kunnen volgen.
L Peters - Loopbaancoach i.o /Maatschappelijk werker
In juni heb ik mijn supervisie traject bij Elvira afgerond. Door de open en warme houding van Elvira voelde ik mij vanaf het begin af aan op mijn gemak. Elvira heeft mij op de juiste momenten een spiegel voor gehouden. Door haar prikkelende vragen werd ik aan het denken gezet en heb ik een mooie persoonlijke ontwikkeling kunnen doormaken, waar ik nu dagelijks nog steeds profijt van heb. Ik gun iedereen een Elvira als supervisor.
J. Haaksema - Jeugdhulpverlener
Tijdens de supervisie die ik heb mogen ontvangen van Elvira heb ik haar ervaren als een professioneel, eerlijk en hartelijk persoon. Elvira kan goed luisteren naar de echte boodschap, het lukt haar om te spiegelen, verbindingen te leggen die ik zelf niet altijd had opgemerkt en met jou samen bij de kern te komen.
Dit traject, en dus de werkwijze van Elvira, heeft mij vele inzichten gebracht en mij geholpen in mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling.
Show more
E Meilink - Jongerenwerker en bemoeizorgmedewerker
Vanuit het hart, met volle verstand en zonder de richting te verliezen heeft Elvira me op fantastische wijze door een coach-traject geleid!
Ze heeft de kwaliteit om zonder oordeel, vanuit rust het gesprek aan te gaan om situaties van verschillende kanten te onderzoeken.
Tijdens de coaching creëert Elvira een veilige, prettige sfeer, waardoor we snel bij de kern van mijn vraag uitkwamen. Ze biedt ruimte om het gesprek te laten ontstaan, te laten stromen, zonder daarbij de richting uit het oog te verliezen. Daarnaast heeft ze kennis van zaken, is ze recht door zee en heeft ze humor, waardoor er voldoende luchtigheid in de soms wat zware momenten kwam!
Coaching door Elvira is een waardevolle ervaring geweest!