Coriene Louise Pot

Professioneel profielVanuit mijn persoonlijke ervaring als schaatser in het verleden (het bedrijven van topsport) in combinatie met de mooie beweging van de slagen die je maakt op het ijs, heb ik geleerd dat als, de balans (lichamelijk en emotioneel) , de innerlijke kracht, de aandacht en energie vrijkomt er mooie resultaten behaald kunnen worden. Ik stel me als doel en voel me verantwoordelijk (verantwoordelijkheid is een van mijn kernwaarden van waaruit ik werk), daarnaast om professionals op dat pad te ondersteunen om op zoek te gaan naar deze balans.

In mijn ontmoeting met de ander/anderen maak ik gebruik van mijn kennis en kunde die ik heb opgedaan in mijn professionele verleden/heden binnen de sociaal- en veiligheidsdomeinen. Daarnaast hebben aanvullende studies (o.a Phoenix , 3-jarige opleiding Professionele Communicatie en Begeleidingskunde) mijn kennis verruimt. Ik kijk met een open blik en de systemische plek ( TA, NLP en Systemisch werk) en maak gebruik van de nieuwste methodieken uit het werkveld van begeleiden. Twee andere kernwaarden van waaruit ik werk naast verantwoordelijkheid zijn betrokkenheid en gevoeligheid.

‘ De mens bestaat in de blik van de ander’
(bron: de Wachter, D. (2019). De kunst van het ongelukkig zijn /1ste editie).

Contact

Coriene Pot
Kwikstaartweg, 14
9765JS PATERSWOLDE
Nederland
0642115568

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*

Referenties

Professioneel, kundig, warm en vriendelijk
Onderweg met Coriene ben ik het volgende tegen gekomen. Al direct bij onze telefonische kennismaking en helemaal de persoonlijke sessies erna voelde ik me veilig bij haar. Ik bedoel daarmee dat zij me het gevoel geeft mezelf te mogen zijn. Ze geeft geen waardeoordeel, ze luistert scherp en ze is erg goed in staat om de kern van mijn deelname te pakken.

Vanuit mijn professie (politie) heb ik mezelf aangeleerd om sturend te zijn in gesprekken die ik voer. Ze is erg goed in staat om hiermee om te gaan. Ik ervaar dat doordat ik soms ( best lang ) aan het woord ben, zij vervolgens een kleine stilte laat vallen en dan terug komt op iets wat ik een tijdje ervoor zei. Juist omdat ze me niet in de reden valt, zorgt dit voor scherpte en uitdaging.

De prikjes die ze uitdeelt geven mij een uitdaging. Dat is niet altijd comfortabel. Maar omdat ze een veilige setting weet te creëren heb ik mij dus nooit onveilig of onprettig gevoeld.