Neem jij plaats in onze Commissie Vakontwikkeling?

Type: Nieuws
Datum: 22 January 2024

Vacature Commissie Vakontwikkeling

Ter versterking van de Commissie Vakontwikkeling (CVO) zoeken wij twee enthousiaste leden. Lijkt het jou een interessante uitdaging om een bijdrage te leveren aan het vormgeven van de professionalisering van supervisie, coaching en organisatiebegeleiding? Lees dan snel verder!

CVO richt zich zowel op het delen van bestaande kennis als op het ontwikkelen van nieuwe kennis. Met kennis wordt niet alleen cognitieve kennis bedoeld (het hoofd), maar ook het handelen (hart en handen). Praktijkgericht onderzoek kan daar een stimulerende bijdrage aan leveren. CVO doet dit door naar buiten te treden, elkaar te ontmoeten en na te denken over de vraag wat wij als begeleidingskundigen toevoegen in de duurzame ontwikkeling van professionals.

Wat ga je doen?

Je verzamelt kennis binnen de drie verschillende domeinen begeleidingskunde en maakt deze kennis vervolgens toegankelijk voor leden. Je haalt vraagstukken rondom begeleidingskunde uit de praktijk met als doel over deze kwesties kennis te ontwikkelen en erover te publiceren. Je jaagt het professioneel debat aan tussen de leden van de vereniging en daarnaast binnen én tussen de drie disciplines. Verder leg je inhoudelijke verbinding tussen de drie disciplines en zorg je voor kruisbestuiving en inspiratie.

Meer informatie en reageren

Wil jij deel uitmaken van CVO? Stuur bij interesse voor 1 februari 2024 een e-mail naar info@lvsc.eu met een korte motivatie. Hierna word je uitgenodigd voor een online kennismaking met de portefeuillehouder van het bestuur inzake deze commissie. Nadere informatie kun je verkrijgen bij CVO-lid Jetty de Groot. Je kunt een e-mail sturen naar info@lvsc.eu en dan zorgen wij dat jouw e-mail bij haar terecht komt.

afb CVO vac