Wijziging Zoek-een-begeleiderfunctie

LVSC
Type: Nieuws
Datum: 11 January 2016

Vanaf 20 januari vinden er wijzigingen plaats in uw publiek profiel op de LVSC website. De velden ‘specialisaties’ en ‘werkvelden’ worden dan verplicht om in te vullen. Daarbij maakt u een keuze uit twee voorgedefinieerde lijsten zodat deze overeenkomen met de zoeklijsten op de site. 

Tot op heden kunt u bij specialisaties en werkvelden een vrije waarde invullen. Hierdoor komt het voor dat leden niet gevonden worden op hun specialisatie en/of werkveld omdat deze dan niet in de zoeklijst staat.

Deze wijzigingen worden ingesteld om betere zoekresultaten te krijgen. Een potentiële opdrachtgever of geïnteresseerde vindt u dan makkelijker en sneller op de website. 

Om deze wijziging door te voeren, ziet u vanaf 20 januari een pop-up in beeld wanneer u inlogt op de LVSC website. Deze pop-up geeft aan dat u in uw profiel (opnieuw) een keuze moet aangeven bij specialisaties en werkvelden uit de voorgedefinieerde lijsten. Na het invullen en opslaan van uw specialisatie en werkveld kunt u weer verder navigeren op de website. We vragen hiervoor uw begrip en danken u alvast voor uw medewerking