Vacature Regiocontactpersoon Limburg

Limburg
Type: Nieuws
Datum: 09 December 2015

Wordt u ons nieuwe regiocontactpersoon?
Wegens het beëindigen van de praktijk van Tonny van der Zanden in 2016 ontstaat er per 1 juli 2016 een vacature als Regio Contact Persoon in de regio Limburg. Bekijk het overzicht met de taken om een indruk te krijgen wat de functie van Regiocontactpersoon in houdt. Elke regio heeft één of twee regiocontactpersonen en de regio kan er voor kiezen om een werkgroep in te richten die de Regiocontactpersonen ondersteunt. In Limburg zijn er 2 regiocontactpersonen.

De invulling van de taak van de regiocontactpersoon kan per regio enigzins verschillen. In Limburg is Kitty Castelijn voornamelijk verantwoordelijk voor het financiële gedeelte, terwijl Tonny van der Zanden onder andere de website beheert. Zij zijn het aanspreekpunt voor de LVSC wat Limburg betreft en het contactadres voor de aangesloten supervisoren / coaches in Limburg. Samen dragen zij zorg voor de organisatie van de regiobijeenkomsten 3 keer per jaar.

De contactpersonen maken het regiojaarverslag en verslagen van de 3 bijeenkomsten. Overleg gebeurt veelal digitaal of telefonisch. De regiobijeenkomsten vonden in het verleden in Sittard plaats, momenteel zijn deze in Roermond. Een definitieve plaats is in ontwikkeling en is mede afhankelijk van financiën en afstand. Eén of beide Regiocontactpersonen nemen deel aan het Landelijk Overleg Regiocontactpersonen (LOR) 2 keer per jaar.

Wat biedt de functie van Rcp?
Voor de taak van RCP krijg je 2 PE punten voor je herregistratie. Niet onbelangrijk te vermelden is de uitbreiding van je netwerk; als RCP doe je nieuwe contacten op in het onderwijs en diverse organisaties. Dit kan naar de toekomst een belangrijke investering zijn voor je persoonlijke diensten! Ben je geïnteresseerd en wil je hier iets in betekenen voor de LVSC? Laat het ons weten en neem contact op met ondergetekenden via het emailadres of telefonisch.

Vriendelijke groet,

Tonny van der Zanden 077-4672329 en Kitty Castelijn 043-3217479 / 0615058259
limburg@lvsc.eu