Selma Maggé

Professioneel profiel

Ik ben Selma Maggé, supervisor en begeleidingskundige. Op dit moment ben ik werkzaam als leidinggevende binnen een eigen onderneming (2005), waarbij ik leidinggeef aan verschillende werknemers. Daarnaast ben ik als supervisor verbonden aan de HBO opleiding Vaktherapie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en bied ik intervisie aan medewerkers van SOC Nederland.
Ik ben geschoold in het werken met Brain Blocks (www.brainblocks.com)
Ik ben enthousiast, integer, leergierig, flexibel, betrouwbaar, geduldig en positief ingesteld. Ik hecht waarde aan ‘ken je zelve’ in relatie tot de ander. Het op waarde schatten van mijn socialisatie en levenservaringen heeft bijgedragen aan het ontwikkelen van mijn kwaliteit in ‘fijngevoeligheid’ in het mijzelf verhouden tot de ander. Het buiten beschouwing laten van mijn eigen socialisatie en ervaring in de manier waarop ik nu begeleid is dan ook onmogelijk. Mijn opgedane ervaring en inzichten hebben altijd invloed op de manier waarop ik kijk en handel. Binnen het contact creëer ik gelijkwaardigheid en neem ik verantwoordelijkheid door steeds zuiver te zijn binnen welke ruimte ik intervenieer (supervisie, therapie, coaching) Als begeleidingskundige zie ik de meerwaarde, juist omdat een begeleidingskundige anders kijkt en meer heeft leren zien binnen de ontwikkeling van het individu en een groep. Daarmee bied ik een verfrissend perspectief op bestaande maatschappelijke vraagstukken (team/organisatie). Vanuit mijn opgedane werkervaring richt ik mij
graag op de zorgsector en het onderwijs en maak ik graag de verbinding tussen wat binnen de organisatie allemaal ‘opgelegd is en uitgevoerd dient te worden’, als ook het ‘zien en erkennen van de mens’ door ruimte te bieden aan de natuurlijke drang van de mens om zich te blijven ontwikkelen. Als begeleidingskundige stuur ik graag het kijken, help ik de praktijk te verhelderen en problemen te analyseren. Ik bied professionele hulp bij het proces van veranderen en verbeteren, op individueel, team of organisatie-niveau.

Contact

Praktijk Mave
Kerkenbos 1079LL
6546BB Nijmegen
Nederland
0646071373

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*

Referenties

Coördinator Social Work Hogeschool Arnhem en Nijmegen
Coördinator Master Begeleidingskunde