Marco van den Berg

Professioneel profiel

Mijn naam is Marco van den Berg, ik ben geboren in 1970 en woon in Hoorn. Even over mij en mijn carrière. Na 15 jaar gewerkt te hebben als manager binnen diverse organisaties zoals Interpolis, IAK verzekeringen, DMG Meubelen en Exact heb ik de overstap gemaakt naar het vakgebied personal coaching. Ik sta er om bekend dat ik als coach/begeleider hard ben op het gedrag en zacht op de persoon. Het eindresultaat staat voor mij altijd voorop!DoelgroepBinnen mijn vakgebied richt ik me specifiek op het coachen van mensen tussen de 8 en 85 jaar. Ik focus me hierbij op 3 pijlers, te weten:Individueel begeleider PGBOudercoachingLife coachingDoelHet ultieme doel van mijn coach- en begeleidingstrajecten is de brug vormen waarover u weer terug gaat naar uzelf. Persoonlijk geluk en liefde voor uzelf is wat u krijgt. Opstaan en direct weer weten dat het goed is zoals u bent. U bent het waard! Volledige participatie in de samenleving, passend bij uw specifieke persoonskenmerken en uw potentieel. Behoort u tot de beroepsbevolking en zit u zonder werk, dan is werken naar vermogen een belangrijke pijler binnen het traject.WerkwijzeIk ben NLP, EMDR én ACT gecertificeerd en maak daarnaast gebruik van verschillende andere coachtechnieken. Indien gewenst combineer ik het coachen met samen sporten én met voedingsadvies. Ik ben er namelijk van overtuigd dat een fit lichaam bijdraagt aan een fitte geest.Tot slotBenieuwd geworden naar mijn werk als coach/begeleider en op zoek naar meer informatie?Neem dan contact met me op via deze link of bel me direct 06-22755664.Ik spreek u snel! Groeten Marcoach

Contact

Marcovandenberg.nl
Grote Noord 4 B
1621 KJ Hoorn
Nederland
0622755664

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*

Referenties

Yvonne Rijnen
Graag wil ik mijn netwerk kennis laten maken met marcoachvandenberg. Marco van de Berg is een krachtig persoon die mensen weer in de eigen kracht kan zetten. Hij gebruikt hierbij vele tools, intuïtie, krachtige ervaringen én zijn persoonlijkheid. Ieder mens loopt wel eens tegen de wirwar van het leven aan. Als je dan begeleid wordt door een coach die jou de regie laat voeren, je weer laat genieten van het leven én dat je daarnaast óók nog mag vinden waar je naar op zoek bent, dan kan je weer het geluk en de liefde voor jezelf tegemoet zien. Ik ben er van overtuigd dat je vindt wat je zoekt met zijn coaching. - Coaching is zijn vak en zijn passie.
Erica Daalderop
Marco heeft mijn laten inzien hoe belangrijk communicatie is en dat je onverwerkte zaken die al heel lang vastzitten moet uitpraten. Hij heeft er mede voor gezorgd dat ik weer contact heb met mijn vader, na jarenlange miscommunicatie. Daarnaast is mijn zelfvertrouwen enorm gegroeid. Hij heeft mij geholpen op mijn pad waardoor ik de zon weer boven mijn berg zie uitkomen, Dank je wel Marco!