Erfan Pourmohammadi

Erfan Pourmohammadi

Professioneel profiel

Ik ben in 1970 in Iran geboren en heb op de vrije universiteit van Teheran werktuigbouwkunde gestudeerd. Daarna ging ik voor een lange periode naar India met verschillende culturen en religies wonen. Het was een mooie zoektocht naar mijzelf en mijn wereldvisie.
Ik woon sinds 1995 in Nederland en heb hier Bachelor Sociaal Pedagogische Hulpverlening (2001), Master Sociologie (2010) en Master begeleidingskunde (2018) afgerond. Sinds 1998 ben ik werkzaam als hoogschooldocent op Hogeschool Rotterdam bij de opleiding Social Work. Een belangrijk onderdeel van mijn werk is het verzorgen van groepssupervisie voor 3e jaars HBO studenten. Daarnaast heb ik intervisie en groepssupervisie aan verschillende Sociale Wijkteams en supervisie aan verschillende professionele teams binnen jeugdzorg en gezondheidszorg gegeven.

Beoogd doel van de supervisie: zingeving, binding en verbinding. Ik neem de deelnemers mee in de wereld van acceptatie en begrip op zoek naar het volmaakte die in het onvolmaakte verborgen is.
Gewaardeerd om narrativiteit en creatieve werkvormen, het aansluitingsvermogen op de leerwereld van de individuen en groepen, creëren van een veilig klimaat in de groep, enthousiasme en liefde voor mijn werk , inzicht en overzicht in intermenselijke processen.

Contact

E-pad
Alouette erf 22
2907 BA Capelle a/d IJssel
Nederland
+31628447055

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*

Referenties

Kitlyn Tjin A Djie
Gedurende twee jaar opleiding Master begeleidingskunde op Hogeschool Rotterdam
Bouchra Banhammou
Gedurende mijn opleiding heb ik één jaar leersupervisie van Bouchra ontvangen
Lucas de Graaf.
Ik ben als supervisor op meerdere afdelingen van Enver Jeugd en opvoedhulp gewerkt.
Marianne en Han Banning
Gedurende twee jaar opleiding Master begeleidingskunde op Hogeschool Rotterdam