Erfan Pourmohammadi

Erfan Pourmohammadi

Professioneel profielIk ben in 1969 in Iran geboren en heb op de vrije universiteit van Teheran werktuigbouwkunde gestudeerd. Daarna ging ik voor een lange periode naar India met verschillende culturen en religies wonen. Het was een mooie zoektocht naar mijzelf en mijn wereldvisie.
Ik woon sinds 1995 in Nederland en heb hier Bachelor Sociaal Pedagogische Hulpverlening (2001), Master Sociologie (2010) en Master begeleidingskunde (2018) afgerond. Sinds 1998 ben ik als Hogeschooldocent werkzaam op Hogeschool Rotterdam bij de opleiding Social Work. Naast verschillende groepssupervisie voor de 3e jaars HBO studenten heb ik ook mijn eigen praktijk voor begeleidingskunde (E-pad). Via E-pad geef ik supervisie en intervisie aan verschillende professionele groepen zoals Sociale Wijkteams, Gemeente ambtenaren en jeugdzorg hulpverleners. Sinds kort mag ik leersupervisie geven op Master opleiding Begeleidingskunde op Hogeschool Rotterdam.

Beoogd doel van de supervisie: betekenisvol werken en leven, zingeving, binding en verbinding, verschil zien tussen persoon en persoonlijkheid. Ik neem de deelnemers mee in de wereld van acceptatie en begrip op zoek naar het volmaakte die in het onvolmaakte besloten ligt.
Ik heb meestal complimenten ontvangen voor mijn gedichten, narrativiteit en creatieve werkvormen, het aansluitingsvermogen op de leerwereld van de deelnemers, en het creëren van een veilig klimaat, mijn oprechte enthousiasme en liefde voor iedereen.

Contact

E-pad
Alouette erf 22
2907 BA Capelle a/d IJssel
Nederland
+31628447055

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*

Referenties

Kitlyn Tjin A Djie
Gedurende twee jaar opleiding Master begeleidingskunde op Hogeschool Rotterdam
Bouchra Banhammou
Gedurende mijn opleiding heb ik één jaar leersupervisie van Bouchra ontvangen
Lucas de Graaf.
Ik ben als supervisor op meerdere afdelingen van Enver Jeugd en opvoedhulp gewerkt.
Marianne en Han Banning
Gedurende twee jaar opleiding Master begeleidingskunde op Hogeschool Rotterdam