Bart Leijenhorst

Professioneel profiel

“In mijn vorm van begeleiden blijf ik uit de differentiatie als van totaal verschillend en blijf ik uit de symbiose weg als van helemaal gelijk, maar weet ik een ruimte te creëren waarin we anders kunnen zijn met elkaar. Door verschillen de ruimte te geven, ontstaan de overeenkomsten.

Na een sportopleiding heb ik de overstap gemaakt naar social work: TBS, jeugd-gevangenis, GGZ en forensische verslavingszorg.
Ik heb mij ontwikkeld als trainer, zowel op de werkvloer als in het onderwijs (HBO Social Work). Hierdoor kon ik praktijk en theorie aan elkaar verbinden, waardoor zowel de lessen als het werk in de praktijk boeiender werden.
Ik heb mij verder verdiept in begeleidingskunde en ontwikkelde zich als supervisor, teamcoach, onderzoeker en organisatiebegeleider.
Ik begeleid teams en professionals en onderzoekt met hen de complexe vraagstukken waar zij mee te maken hebben in het vormgeven van samenwerking. Rode draad hierin is leren en ontwikkelen, het zoeken naar eigen verantwoordelijkheid, het betreden van de complexiteit en het plaatsen van het vraagstuk in zijn context.
Sinds 2019 maakt ik deel uit van De Nieuwe Kleren van de Wolf.

Contact

Het Achterterrein
Puntkroos 25
8043 NV Zwolle
Nederland
0645778928

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*