Ania Sharwood

Ania Sharwood

Professioneel profiel

Aanhoudende spanning, kritiek op jezelf, steeds minder motivatie...Ben je er helemaal klaar mee? Voel je ook dat het leven hier niet voor bedoeld is? Kom bij mij ontdekken in welk verhaal je leeft en geef jouw eigen intuïtie en plezier weer de ruimte!

Ons brein neigt sterk naar het creëren van verhalen. Het helpt om de wereld om ons heen te begrijpen. Soms krijgen die verhalen steeds dezelfde 'filter' - een negatieve overtuiging die vaak in onze kindertijd begint. Meestal onbewust, kleurt dit alles wat we vervolgens meemaken als volwassene. Het kan zorgen voor terugkerend conflict met anderen, onzekerheid of zelfdestructief gedrag. Of het belemmert je gewoonweg om keuzes te maken waar je gelukkig van wordt.

Narrative coaching werd ontwikkeld door Dr. David Drake en volgt het natuurlijke mechanisme van ons 'verhaaldenken'. Je ontrafelt het narratief waarin je leeft en ontdekt welk nieuw verhaal beter voor je werkt; een die in dienst staat van jouw eigen intuïtie, je natuurlijke karakter en talenten.

Een narrative coach is open, onbevooroordeeld, speels en creatief. Zij luistert niet alleen naar wat je hebt meegemaakt, maar ook hoe en waarom je dat zo vertelt. Jouw ervaring wordt geëerd als een toegangspoort naar een oplossing die jou past.

Contact

Sharwood Narrative Coaching
Varieert
1221BV Hilversum
Netherlands
0638199709

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*