Albert Meijer Keizer

Professioneel profiel

Ik ben van huis uit maatschappelijk werker en SKJ-geregistreerd jeugd- en gezinshulpverlener. Ik werk als LVSC-geregistreerd supervisor en registercoach met individuen, groepen en teams, als organisatiebegeleider, trainer en leidinggevende in het sociaal domein en het onderwijs.
Mijn ideaal: een stevig, moedig en identiteitsvol tegenover zijn, zodat degene met wie ik in contact ben een (identiteitsvol, moedig, stevig) tegenover kan zijn en worden tegenover mij en de mensen met wie zij leven, leren en werken. Ik wil dat mensen zichzelf en de ander écht leren zien en vitaler worden in wat zij doen en in de relaties die zij hebben.
Je treft in mij iemand die vriendelijk is, rust uitstraalt, erbij is, bespreekbaar maakt wat er speelt, overeind blijft in contact en daarmee vertrouwen inboezemt. Ik werk met liefde, prikkelend, uitdagend, met scherpte, creativiteit, humor, speels, op zoek naar ‘het achterste van je tong’, door terug te geven wat ik zie gebeuren, door te sturen waar dat moet en past, door tegen te spreken, met de vinger op de zere plek waar nodig en aanmoedigend zoveel als kan. Eerlijk naar jou en eerlijk en kwetsbaar over en naar mezelf.
Ik ben graag een beetje rebels en ben fan en voorstander van sturen op verantwoordelijkheid en vertrouwen, van inclusie, co-creatie, de overtuiging dat ‘love wins’ en (appel)taart!
Ik werk in loondienst en vanuit Meijer Keizer Mensenwerk. Welkom voor coaching, teamcoaching, supervisie, trainingen op maat, hulpverlening of advies.

Contact

Meijer Keizer Mensenwerk
De Linie 17
7707 EM Balkbrug
Nederland

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*

Referenties

Francis - Jeugdzorgwerker Coachen en Ondersteunen / Dagbehandeling Jonge kind bij Trias Jeugdhulp
"De supervisie die ik van Albert heb gekregen is een leerzame periode geweest. Het was best intensief doordat je in het proces aangezet wordt om tot zelfreflectie te komen. Dat was voor mij een hele tijd geleden. Hier en daar heb ik zitten ploeteren om het allemaal voor elkaar te krijgen. Door in gesprek te gaan en heb ik handvatten gekregen die het voor mij mogelijk maakten om weer te groeien in mijn werk,daar waar ik vast liep. Ik heb zelfvertrouwen gekregen en het voelt als een nieuw begin. Het is mij zeer zeker waard geweest om dit supervisieproces te doorlopen. Albert is makkelijk toegankelijk, zeer professioneel en met hier en daar een vleugje humor, kijk ik voldaan terug op dit afgelopen half jaar."
Anouk - Jeugdzorgwerker / Pleegzorgbegeleider bij Trias Jeugdhulp
"Ik heb mijn supervisietraject bij Albert als zeer prettig ervaren. Albert gaf me veel ruimte om mijn proces op mijn eigen manier te doorlopen. Hier was hij, heel prettig, niet te veel sturend in. Waar hij wel sturend in was, was me bij de les houden (‘waar wilde ik ook alweer naar toe?’). Dit vond ik heel fijn, omdat ik soms ‘alle kanten op kon waaien’"
Judith - Werkbegeleider in de zorg voor mensen met NAH, LVB en GGZ-problematiek
"Toen ik vast liep op mijn werk en dit zich uitte in overspannenheid kreeg ik Albert als supervisor toegewezen om mij te helpen zaken op een rij te zetten en te ontdekken of dit nu de juiste werkplek was. Door goede reflectievragen te stellen en aan de hand van het model van Bateson mijn verhaal uit te beelden en te doorlopen heeft hij mij erg geholpen. Ik heb nu goed doordachte keuzes kunnen maken met betrekking tot mijn functie, waar ik heel blij mee ben."