Albert Meijer Keizer

Contact

Meijer Keizer Mensenwerk
De Linie 17
7707 EM Balkbrug
Nederland
0523785736
Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*

Professioneel profiel

Ik ben van huis uit maatschappelijk werker en SKJ-geregistreerd jeugd- en gezinstherapeut. Ik werk als LVSC-geregistreerd supervisor en registercoach met individuen, groepen en teams, als organisatiebegeleider, trainer en leidinggevende in het sociaal domein en het onderwijs.
Mijn ideaal: een stevig, moedig en identiteitsvol tegenover zijn, zodat degene met wie ik in contact ben een (identiteitsvol, moedig, stevig) tegenover kan zijn en worden tegenover mij en de mensen met wie zij leven, leren en werken. Ik wil dat mensen zichzelf en de ander écht leren zien en vitaler worden in wat zij doen en in de relaties die zij hebben.
Je treft in mij iemand die vriendelijk is, rust uitstraalt, erbij is, bespreekbaar maakt wat er speelt, overeind blijft in contact en daarmee vertrouwen inboezemt. Ik werk met liefde, prikkelend, uitdagend, met scherpte, creativiteit, humor, speels, op zoek naar ‘het achterste van je tong’, door terug te geven wat ik zie gebeuren, door te sturen waar dat moet en past, door tegen te spreken, met de vinger op de zere plek waar nodig en aanmoedigend zoveel als kan. Eerlijk naar jou en eerlijk en kwetsbaar over en naar mezelf.
Ik ben graag een beetje rebels en ben fan en voorstander van sturen op verantwoordelijkheid en vertrouwen, van inclusie, co-creatie, de overtuiging dat ‘love wins’ en (appel)taart!
Ik werk in loondienst en vanuit Meijer Keizer Mensenwerk. Welkom voor coaching, teamcoaching, supervisie, trainingen op maat, hulpverlening of advies.

Referenties

Anouk - Jeugdzorgwerker / Pleegzorgbegeleider bij Trias Jeugdhulp
"Ik heb mijn supervisietraject bij Albert als zeer prettig ervaren. Albert gaf me veel ruimte om mijn proces op mijn eigen manier te doorlopen. Hier was hij, heel prettig, niet te veel sturend in. Waar hij wel sturend in was, was me bij de les houden (‘waar wilde ik ook alweer naar toe?’). Dit vond ik heel fijn, omdat ik soms ‘alle kanten op kon waaien’"