Maak het mee..

LVSC
Type: Nieuws
Datum: 01 June 2016

LVSC is volgend jaar weer partner van het event Maak het mee. Op 24 en 25 maart 2017 vindt het tweedaagse event met het thema 'Verbinden onder hoogspanning' plaats.

"Verbinden onder hoogspanning? Van toenemende verharding naar overbruggen van verschillen in complexe transitieprocessen? In de wereld van vandaag is het eenvoudig om off- en online geestverwanten te vinden en daarmee te verbinden. Het is daarentegen moeilijker dan ooit je te verbinden met niet-eigen leefwerelden, verschillen te containen, nieuwsgierig te blijven en op onderzoek uit te gaan. Dan zijn het dezelfde sociale media die ons verleiden er direct iets van te vinden en bevestiging te zoeken bij onze gelijken. Maar het verbinden van verschillen is noodzakelijker dan ooit. Bevolkingsgroepen botsen, het Europese project wankelt, onze planeet strompelt en systeem- en leefwerelden van organisaties groeien steeds verder uit elkaar. Hoe hoger de druk; hoe lastiger het wordt! Daarom is ‘Verbinden onder Hoogspanning’ het thema van MAAK HET MEE 2017.

Ervaar de interventies die je in je eigen werk kunt toepassen! Beleef de laatste toepassingen uit neurobiologie, psychologie, bio genetica, gaming, theater, kunst en sport. Schrijf je nu is als deelnemer op 24 en 25 maart 2017!" Lees ook het ervaringsverslag van Maak het mee 2014.

Korting voor LVSC-leden
LVSC leden ontvangen een korting en nemen deel aan het Tweedaagse event voor €650,- in plaats van €850,-. Voor meer informatie en aanmelden ga naar: Maak het mee 2017.