LVSC zoekt stagiair Marketingcommunicatie

LVSC
Type: Nieuws
Datum: 04 September 2018

Ben jij op zoek naar een stage marketingcommunicatie en lijkt het je leuk om ervaring op te doen binnen een beroepsvereniging? LVSC is dé beroepsvereniging voor Supervisoren en Coaches en hebben 2100 leden die zich bezig houden met de begeleiding van de wisselwerking tussen mens, werk en organisatie.

We beheren een beroepregister van geregistreerde Coaches en Supervisoren, organiseren kennisbijeenkomsten en congressen voor onze leden, geven een vaktijdschrift uit, bieden een kennisbank aan en behartigen de belangen van onze leden. We brengen onze leden op de hoogte van relevante ontwikkelingen in hun vakgebied en promoten LVSC bij diverse partijen en zoeken samenwerkingen op om samen te leren en de meerwaarde van coaching en supervisie onder de aandacht te brengen.

Wij zijn op zoek naar een stagiair die op korte termijn kan starten bij ons op het kantoor in Nijmegen. Je gaat samenwerken met onze twee communicatie adviseurs en biedt ondersteuning bij allerhande marketingcommunicatie werkzaamheden. We zijn op zoek naar een student Marketingcommunicatie die 12 tot 16 uur per week beschikbaar is voor een stage. Deze uren kun je inzetten op ma t/m do.   

Werkzaamheden:

  • ondersteuning bij e-nieuwsbrief
  • ondersteuning bij website beheer en social media
  • bijdrage aan marktonderzoek (leuk vinden om te bellen naar bedrijven, vragenlijsten versturen en rapportage)
  • bezoek congressen ter promotie van LVSC 
  • ondersteuning bij LVSC congres etc. 

Meer informatie of solliciteren
Wil je meer informatie of heb je interesse? Neem dan contact op met Erica Windhorst of Anique Laanstra (bereikbaar van ma - do op 024-3662080) of stuur je C.V. met korte motivatie naar info@lvsc.eu .