Gezocht: Nieuw redactielid Tijdschrift voor Begeleidingskunde

Type: Nieuws
Datum: 22 September 2020

In verband met het vertrek van een van de redactieleden, is de redactie van Tijdschrift voor Begeleidingskunde op zoek naar een nieuw redactielid.

De redactie bestaat uit 5 begeleidingskundigen afkomstig uit de bloedgroepen supervisie, coaching en organisatieadvies. Hun redactiewerk bestaat uit het zoeken van en werken met auteurs, het schrijven en redigeren van artikelen, het recenseren van boeken en het interviewen van vakgenoten. Jaarlijks leiden deze activiteiten tot 4 nummers van het Tijdschrift voor Begeleidingskunde.

De redactie is op zoek naar:

  • Een coach of supervisor,
  • die er plezier aan beleeft al schrijvend, denkend en lezend samen met de redactie bij te dragen aan Tijdschrift voor Begeleidingskunde en daarmee aan het vak begeleidingskunde,
  • die affiniteit en ervaring heeft met schrijven,
  • en bereid en in staat is zo’n 8 keer per jaar te vergaderen en tussen de vergaderingen tijd en energie te steken in het redactiewerk.

Ben of ken jij iemand die zich herkent in dit profiel, stuur dan een korte motivatie en CV naar maartje@coachme-devries.nl. Zou je graag nog meer informatie willen, dan kan je ook even telefonisch contact opnemen met hoofdredacteur Maartje de Vries, 06-13568922.

Meer informatie over Tijdschrift voor Begeleidingskunde is te vinden op www.tsvb.nl.

Vacature Tijdschrift voor Begeleidingskunde - LVSC