Een gelukkig, leerzaam, succesvol en inspirerend 2019!

LVSC
Type: Nieuws
Datum: 02 January 2019

LVSC wenst alle professioneel begeleiders een gelukkig, leerzaam, succesvol en inspirerend 2019! 

Wij zetten ons dit jaar weer in om onze geregistreerde coaches en supervisoren te ondersteunen met erkende bijscholing in 14 regio's, twee LVSC colleges (apr. en dec.), ondernemerschap, ons vakblad Tijdschrift voor Begeleidingskunde (4 x per jaar), diverse ledenkortingen op bijscholing enverzekeringen, de kennisbank etc. 

Trots
De bij ons aangesloten professioneel begeleiders blijven aan hun professionele ontwikkeling werken om steeds beter te worden in hun vak. Namelijk het begeleiden van professionals, teams en organisaties in relatie tot werk. Een leven lang leren en ontwikkelen is hun tweede natuur en daar zijn we trots op. Leren doe je niet alleen door het volgen van bijscholing maar juist ook in contact met vakgenoten, bijvoorbeeld door middel van intervisiegroepen. Alle erkende LVSC coaches en supervisoren volgen intervisie. Het creëren en stimuleren van een leergemeenschap krijgt bij LVSC daarom ook in 2019 weer veel aandacht.

Wij wensen jullie dit jaar veel leerzame en inspirerende bijeenkomsten en ontmoetingen en veel succes in jullie prachtige werk als coach/supervisor.