Workshop Positieve Gezondheid (0,5 PE)

Organisator: 
leiden
Locatie: online via MSTeams
(Start)datum: 
18 januari 2022

Op dinsdag 18 januari van 19.00-21.00 uur organiseert regio Leiden de online workshop Positieve Gezondheid, door de trainer Ellen van Steekelenburg. Een brede gezondheidsvisie en gesprekstool om als coach met mensen in gesprek te gaan over meer dan alleen lichamelijke gezondheid.

Wat is Positieve Gezondheid?

Positieve Gezondheid is een bredere kijk op gezondheid, uitgewerkt in zes dimensies. Uit onderzoek blijkt dat niet alleen lichamelijke gezondheid belangrijk is, maar bijvoorbeeld ook zingeving, meedoen en kwaliteit van leven. Tijdens de workshop maak je kennis met het spinnenwebdiagram met de zes dimensies en bijbehorende aspecten. Met het spinnenweb kunnen mensen hun eigen gezondheid in kaart brengen. Ook is het een instrument dat kan worden ingezet als opmaat naar een gesprek over gezondheid en welzijn. Met deze bredere benadering draag je als coach bij aan het vermogen van mensen om met de fysieke, emotionele en sociale uitdagingen in het leven om te gaan. Én om zo veel mogelijk eigen regie te voeren. Zie voor meer informatie institute for Positive Health (iPH) www.iph.nl

Datum: Dinsdag 18 januari van 19.00-21.00 uur online in MSteams. 

Enkele dagen voor de workshopdag krijg je een MSteamslink toegestuurd. Je kan vanaf 18.45 uur inloggen en kijken of de techniek werkt.

Workshopleider

Ellen van Steekelenburg is een gecertificeerde trainer Positieve Gezondheid en werkt bij GGD Hollands Midden, Gezondheidsbevordering en Onderzoek. Zij is deskundig en zal tijd

Aanmelden
Je kunt je aanmelden via onderstaande knop inschrijven tot uiterlijk 11 januari Er is plek voor maximaal 40 deelnemers. Mocht je onverhoopt verhinderd zijn dan kun je via de website ook weer uitschrijven. Doe dit alsjeblieft tijdig (uiterlijk 10 januari), zodat je geen plek bezet houdt voor andere geïnteresseerden en wij geen onnodige kosten hoeven te maken. Nadat je hebt ingeschreven vind je een knop uitschrijven onderaan de bijeenkomst (bij ingelogd scherm). Als je hierop klikt ben je uitgeschreven. Op je persoonlijke pagina vind je een overzicht van bijeenkomsten waarvoor je hebt ingeschreven. Na uitschrijven verdwijnt de bijeenkomst dus ook op je persoonlijke pagina.

 

 

 

Locatie

online via MSTeams
(Start)datum: 
18 januari 2022