Workshop: Let’s get visual (tekenen) (0,5 PE)

Organisator: 
leiden
Locatie: Leiden
(Start)datum: 
31 mei 2022

Op dinsdag 31 mei organiseert de regio Leiden van 18.00-21.00 uur een fysieke workshop Let's get visual: de kracht van tekenen en visueel denken. De workshopleider is Inge de Fluiter.

Heb je zin om je eigen boodschap te leren tekenen en te gebruiken in jouw begeleidingsproces? Kom dan naar de workshop, fysiek op Hogeschool Leiden.

Datum: dinsdag 31 mei van 18.00-21.00 uur.

Er is een mogelijkheid om van te voren in het restaurant van de hogeschool te eten.

Doel workshop Let's get visual:

De kracht van tekenen en visueel denken en visualiseren ervaren en ontdekken dat iedereen het in zich heeft om met eenvoudige tekeningne en werkvormen een enorme impact te hebben.

Iedereen is geboren met de superkracht om te tekenen en te verbeelden. Deze kracht wordt in de workshop opgeroepen door een minimum aan vaardigheden bij te brengen en een maximum aan creatieve moed aan te wakkeren, zodat je je eigen boodschap kan tekenen. Zo help je stroperige processen los te trekken en kom je verder in de begeleiding.

Workshopleider:

De workshopleider is Inge de Fluiter. Zij is een meester in tekenen, visueel denken en aanwakkeren van creatieve moed. Zij coacht en traint leiders in visueel reflecteren, faciliteren en storytelling om mensen mee te krijgen in spannende veranderingen. www.schetswinkel.nl.

Aanmelden

Via onderstaande knop kun je inschrijven voor de workshop. Er is plek voor 25 leden en vol = vol. 

Ben je toch verhinderd? Schrijf je dan tijdig via de website weer uit zodat je geen plek bezet houdt. 

 

 

Locatie

Hogeschool Leiden
Zernikedreef 11
2333 CK Leiden
(Start)datum: 
31 mei 2022