Workshop LEGO®SERIOUS PLAY®

Organisator: 
amsterdam
Locatie: Amsterdam ZO
(Start)datum: 
7 september 2023
PE punten: 0,5 PE punt

De bekende legosteentjes worden gebruikt om tot een antwoord te komen op vragen, door interactie tussen denken en bouwen, waarbij gestart wordt met bouwen waardoor nieuwe inzichten, ideeën en oplossingsrichtingen kunnen ontstaan

Als je doet wat je deed, dan krijg je wat je kreeg..

De bekende legosteentjes worden gebruikt om tot een antwoord te komen op vragen. De kracht van deze methode zit in de interactie tussen denken en bouwen, waarbij gestart wordt met bouwen. Al handelend en hierop reflecterend ontstaan nieuwe inzichten, ideeën en oplossingsrichtingen. 

LEGO®SERIOUS PLAY® nodigt uit tot (interne) dialoog en verdieping, waarbij verbeeldingskracht, creativiteit en denkkracht worden opgeroepen en benut. 

Tijdens deze workshop maken deelnemers kennis met deze methode en ervaren jullie hoe deze in kunt zetten bij supervisie en coaching. 

Lego Serious Play is één van de werkvormen die Willemijn Scheeren inzet om mensen en organisaties verder te helpen, te begeleiden. Een krachtige, leuke én effectieve methode die toepasbaar is bij allerlei individuele, team- en organisatievraagstukken. 

Hoe? Actief, interactief, speels en ervaringsgericht…..

Workshopleider

De workshop wordt begeleid door Willemijn Scheeren, www.willemijnscheeren.nl

Locatie: Amsterdam Zuidoost, Tafelbergweg 10 

Dag: donderdag 7 september 2023

Tijd: 13.30 -16.30 uur

Aanmelden

Via onderstaand knop kan je inschrijven. Er is plek voor 22 deelnemers en vol = vol. Ben je verhinderd? Schrijf je dan ook weer uit via de website zodat je geen plek bezet houdt. 

 

 

 

Locatie

Praktijk Ruimte
Tafelbergweg 10 Amsterdam (t/o AMC),
1105 BN Amsterdam ZO
(Start)datum: 
7 september 2023