De kracht van Emotional Freedom Techniques (EFT)

Organisator: 
amsterdam
Locatie: Amsterdam
(Start)datum: 
14 december 2023
PE punten: 0,5

Op 14 december organiseren we van 14.00 tot 16.30 uur de workshop Ontdek de kracht van EFT om stress te verminderen.

EFT (Emotional Freedom Techniques) is een zelfhulp-tool om stress te verminderen. Je klopt zachtjes op een serie acupunctuurpunten op je hoofd, gezicht en bovenlichaam terwijl de stressreactie, die verbonden is met een bepaalde situatie, aanstaat. Iedereen kan EFT doen. Het is gemakkelijk, je doet het zittend en met je kleding aan. De Workshop wordt begeleid door Jorien Waanders.

In deze workshop ontdek je:

  • Wat EFT is: uitleg en ontstaan ervan.
  • Hoe het werkt
  • Met welke hulpvragen kan je dit gebruiken, angsten, negatieve emoties of overtuigingen.
  • Oefenen om zelf te ervaren.

Na deze workshop weet je de basis van EFT en kan je er zelf mee aan de slag zodat je dit kan inzetten bij je coachees en supervisanten.

Over de begeleider van de workshop:

Jorien Waanders is oprichter van praktijk You are in Balance in Haarlem. Zij werkt met EFT, Mindfulness- en Zelfcompassie, Natuurcoaching en Hormoon Coaching. Daarnaast is zij partner en coach van Vallei Online, een platform waarin je leert hoe je je eigen seksualiteit kan trainen en hierdoor meer energie krijgt en meer liefde voor jezelf voelt. Meer informatie over Jorien: www.youareinbalance.com 

Praktische informatie

Inloop vanaf 13.45 uur

Start Workshop: 14.00 uur

Einde Workshop: 16.30 uur

Let op: Na afsloop van de EFT Workshop kun je deelnemen aan de LVSC Regio Amsterdam jaarafsluiting + borrel van 16.30-18.30! (opgeven separaat)

Locatie:

De locatie van de EFT Workshop is Coachpraktijk Inner Wisdom in Amsterdam. Je kunt er gratis parkeren en trein-metro station Holendrecht is op loopafstand (15min). Adres vind je onderaan.

Aanmelden:

Je bent van harte welkom. Via onderstaande knop kun je inschrijven (tot uiterlijk 11 december). Er is plek voor 20 deelnemers. Mocht je verhinderd zijn, schrijf je dan a.u.b. tijdig weer uit zodat je geen plek bezet houdt. 

 

 

Locatie

Coachpraktijk InnerWisdom
Tafelbergweg 10
1105BN Amsterdam
(Start)datum: 
14 december 2023