Wat beweegt jou als supervisor en coach?

Organisator: 
zwolle
Locatie: Zwolle
(Start)datum: 
21 juni 2024
PE punten: 0,5

Op vrijdag 21 juni 2024 geeft Paulien Haakma de workshop Lichaamsgerichte reflectie- en respons in beweging. De workshop start om 14.00 uur en wordt gehouden bij Buitenplaats de Luwte, in Zwolle en sluit rond 17.00 uur af met een kleine zomerborrel.

In deze workshop voor supervisoren, coaches en of organisatiebege;eiders, ervaar je met dans- en bewegingsoefeningen hoe jij, in ontelbaar kleine bewegingen, je eigenheid en betrokkenheid in de begeleidingsrelatie vormgeeft. Je leert je lichaamsbewustzijn te vergroten en vanuit beweging te ontdekken op welke manier jij holding space kan creëren. Deze holding space is de basis om met openheid, compassie en oprechte nieuwsgierigheid, met je coachee of supervisant te kijken naar zijn of haar vraagstuk.

In deze workshop zal je aan de hand van bewegingsonderzoek, je eigen lichaamsgerichte reflectie en respons leren verhelderen. En mogelijkheden vinden om met non-verbale begeleidingsinterventies een bijdrage te leveren aan het ontwikkelingsproces van je supervisant of coachee.

 

 

Locatie

Buitenplaats de Luwte
Hessenweg 14b
8028 PA Zwolle
(Start)datum: 
21 juni 2024