Wandeling en spellen en boeken uitwisselen (1 PE)

Organisator: 
noord-brabant
Locatie: Eindhoven
(Start)datum: 
16 juni 2023

Op vrijdag 16 juni organiseert regio Noord-Brabant een middagwandeling met uitwisseling van spellen en (vak)boeken van 13.30 tot 17.30 uur. 

Je kent dat wel. Je koop enthousiast een boek of spel en het blijft ongelezen in de kast liggen. Je bent op zoek naar andere inspiratie en hoort graag het enthousiasme over een artikel, boek of spel van vakgenoten. We organiseren een middagwandeling waarin we inhoudelijk uitwisselen en materiaal met elkaar ruilen. Daarnaast gaan we een aantal boeken verloten.

Vrijdagmiddag 16 juni starten we onze ledenbijeenkomsten van 2023 in Noord-Brabant met een wandeling vanaf 13.30 uur. Tijdens de wandeling wisselen we uit over dat wat je boeit in je vak als supervisor, coach of organisatiebegeleider, over dat waar je wijzer in wilt worden en over een artikel uit het tijdschrift. Tijdens de wandeling wisselen we van gesprekpartner en van invalshoek. Regelmatig staan we stil, nemen de omgeving in ons op en nemen deze ervaring mee in de uitwisseling. Na de wandeling is er ruimte om je overtollige vakgerelateerde boeken of spellen te pitchen en te ruilen. Onder het genot van een hapje en een drankje verloten we enkele boeken die we hebben gekregen Nora van den Hout. Zij was lid van LVSC en deed haar boeken cadeau aan de regio. 

De bijeenkomst wordt begeleid door jullie regio contactpersonen. Seyda Buurman en Gorry Cleven.

Aanmelden

We ontmoeten je graag. Inschrijven kan via onderstaande knop. Er is plek voor 20 leden en vol is vol. Mocht je toch onverhoopt verhinderd zijn dan kun je ook uitschrijven via de website, dan houdt je geen plek bezet. 

 

 

Locatie

Eindhoven
Torenallee 20
5617 BC Eindhoven
(Start)datum: 
16 juni 2023