Transactionele analyse (0,5 PE)

Organisator: 
zwolle
Locatie: Zwollle
Begindatum: 
24 november 2020

Op 24 november organiseren LVSC Regio Zwolle een workshop met Beatrijs Dijkman over het werken met concepten van de TA binnen supervisie en coaching.

In een begeleidingsproces zijn het maken van een contract, erkenning geven en krijgen en werken vanuit een gelijkwaardige relatie belangrijke pijlers. Transactionele Analyse bied praktische tools om hier als begeleider bewust mee te werken. Drie minder bekende concepten uit de TA worden deze avond geïntroduceerd. De concepten zijn: het maken van procescontracten, werken met de OK koraal en de miskenningsmatrix. Elk concept wordt uitgelegd en aan de hand van een voorbeeld besproken. Daarna gaan deelnemers praktisch aan de slag met een van de drie modellen. Het is niet nodig om basiskennis TA te hebben om de workshop te kunnen volgen. Een introductie over supervisie en Transactionele Analyse waarin de drie concepten genoemd worden is te vinden op: https://www.professioneelbegeleiden.nl/supervisie-in-transactionele-analyse-een-operationeel-model (gratis inloggen als LVSC lid). 

Op deze avond maak je kennis met 3 concepten uit de Transactionele Analyse. In een kleinere groep ga je met een van de drie concept aan de slag met als doel het beginnend leren hanteren en inzetten in een begeleidingsrelatie. Wil je meer weten over werken met procescontracten, de dynamiek van je OK of niet OK voelen en gedragen of hoe je kunt interveniëren bij verschillende niveaus van miskenning? Deze avond geeft een krachtige en praktische introductie op deze thema’s.

Over de trainster
De avond wordt gegeven door Beatrijs Dijkman. Beatrijs heeft een Msc begeleidingskunde met Transactionele Analyse, is supervisor, docent en trainer in TA.

Datum en tijd
Dinsdag 24 november van 19.30 tot 22.00 uur.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden via onderstaande knop inschrijven tot uiterlijk 21 november. Er is plek voor maximaal 20 deelnemers. Mocht je onverhoopt verhinderd zijn dan kun je via de website ook weer uitschrijven. Doe dit alsjeblieft tijdig, zodat je geen plek bezet houdt voor andere geïnteresseerden en wij geen onnodige kosten hoeven te maken.

Nadat je hebt ingeschreven vind je een knop uitschrijven onderaan de bijeenkomst (bij ingelogd scherm). Als je hierop klikt ben je uitgeschreven. Op je persoonlijke pagina vind je een overzicht van bijeenkomsten waarvoor je hebt ingeschreven. Na uitschrijven verdwijnt de bijeenkomst dus ook op je persoonlijke pagina.

 

 

Locatie

De Bolder
Dobbe 29
8032 JW Zwollle
Einddatum: 
24 november 2020
Begindatum: 
24 november 2020