The big five for life (0,5 PE)

Organisator: 
enschede
Locatie: via Zoom
(Start)datum: 
12 april 2021

Op 12 april 2021 organiseren wij de workshop The big five for life met Agnes Tuinte van 19.00-21.30 uur via zoom.

Je bent supervisor en/of coach. Word je er blij van, draagt het bij aan je reden van bestaan? Welke pijlers heb je als richtinggevers om je handelen aan te toetsen ?

John Strelecky laat je kennismaken met de methodiek van de Amerikaanse ondernemer Thomas Derale, waarbij je bovenstaande kernvragen onderzoekt en als een soort van big five in je pocket mee kan nemen. In gesprek met mede-professionals, coachees vind je in deze workshop taal om jouw authentieke reden van bestaan te vertalen naar jouw persoonlijke big five.

In de workshop ga je op onderzoek in gesprek met anderen en kom je tot een persoonlijk profiel. Van hieruit kom je gemakkelijker tot inspirerend contact met gelijkgestemden. Een krachtige manier om duurzaam te blijven leren voor jou als professional en voor je coachees.

Ben je benieuwd en wil je meer leren over “reden van  bestaan & the Big Five”, meld je dan aan voor de workshop.

(Thomas Derale, auteur John Strelecky) 

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via onderstaande knop inschrijven tot uiterlijk 7 april. Er is plek voor maximaal  20 deelnemers. Mocht je onverhoopt verhinderd zijn dan kun je via de website ook weer uitschrijven. Doe dit alsjeblieft tijdig (uiterlijk 05-04 na deze datum moeten we helaas kosten in rekening brengen), zodat je geen plek bezet houdt voor andere geïnteresseerden. Nadat je hebt ingeschreven vind je een knop uitschrijven onderaan de bijeenkomst (bij ingelogd scherm). Hiermee kun je jezelf uitschrijven. Op je persoonlijke pagina vind je een overzicht van bijeenkomsten waarvoor je bent ingeschreven. Na uitschrijven verdwijnt de bijeenkomst ook op je persoonlijke pagina.

 

 

 

Locatie

via Zoom
(Start)datum: 
12 april 2021