Supervisor en Coach: dansers tussen Prins en kikker (0,5 PE)

Organisator: 
amsterdam
Locatie: online
(Start)datum: 
1 juni 2021

In dit sprookje over de prins en de kikker staat de Prins voor de ideale Supervisor. Op 1 juni a.s. (datum onder voorbehoud) organiseren we van 19.00 tot 21.30 uur met Jan Ruigrok van Rigardus deze workshop.

Indien de coronamaatregelen het mogelijk maken, zal de workshop face to face plaatsvinden. Twee weken voordat de workshop zal plaatsvinden, zal een locatie bekend worden gemaakt.

In dit sprookje over de prins en de kikker staat de Prins voor de ideale Supervisor. De vakman/-vrouw die zijn werk op een professionele manier vervult en daarmee aan alle kanten tevredenheid oproept. De supervisor die de belangen behartigt van alle betrokkenen en daarmee die van het systeem, het paleis dat hem heeft aangesteld. Hij weet zich daarin een betekenisvolle plek te verwerven en laveert met souplesse tussen valkuilen en mijnenvelden die hij tegenkomt.

De kikker staat voor wie de Supervisor diep van binnen is. Iemand met al zijn emoties, creativiteit, leuke en rare fratsen en verborgen krachten en onzekerheden en angsten. Hij voelt zich thuis in de natuurlijke omgeving van de vijver. De kikker waar we ons soms voor schamen of bang zijn en die we het liefst verstoppen. Werken vanuit je kikker, stelt je in staat in contact te komen met de kikker in de Ander. Conflicten ontstaan wanneer mensen niet goed in staat zijn de krachten van hun kikker in te zetten en te beheersen of vastlopen in de tekortkomingen van hun prins.

Krachtige supervisoren werken vanuit hun prins én vanuit hun kikker. Zij zetten beiden op gepaste wijze in, afhankelijk van de situatie en de Anderen die zij begeleiden. Zij helpen hen een weg te vinden in het spanningsveld tussen aanpassing en jezelf zijn en leveren daarmee een waardevolle bijdrage aan het systeem dat hen hun waardevolle taak toekent.

Op deze bijeenkomst ontmoet u de prins en de kikker in u zelf en leert u die in Anderen te herkennen en uit te dagen. U leert nieuwe danspassen waarmee u met nieuwe energie de dans tussen kikker en prins kunt leiden.

De bijeenkomst wordt verzorgd door Jan Ruigrok.

Jan werkt vanuit zijn bedrijf Rigardus en werkt van uit de kernwoorden Hoop, Humor & Herstel. Jan werkt veel op scholen, begeleidt coaches en supervisoren en verzorgt voor het Land van Rouw al meer dan tien jaar trainingen rond het thema ‘humor en rouw’.

Wie meer wil weten klikt door naar  www.herstelrechtinhetonderwijs.nl  en www.rigardus.nl

Aanmelden
Je kunt je aanmelden via onderstaande knop inschrijven tot uiterlijk 1 juni a.s. Er is plek voor maximaal 50 deelnemers. Vol is vol.

Mocht je onverhoopt verhinderd zijn dan kun je via de website ook weer uitschrijven. Doe dit alsjeblieft tijdig (uiterlijk 29 mei 2021), zodat je geen plek bezet houdt voor andere geïnteresseerden en wij geen onnodige kosten hoeven te maken. Nadat je hebt ingeschreven vind je een knop uitschrijven onderaan de bijeenkomst (bij ingelogd scherm). Als je hierop klikt ben je uitgeschreven (de knop veranderd weer in Inschrijven). Op je persoonlijke pagina vind je een overzicht van bijeenkomsten waarvoor je hebt ingeschreven. Na uitschrijven verdwijnt de bijeenkomst dus ook op je persoonlijke pagina.

 

 

Locatie

online
(Start)datum: 
1 juni 2021