Perfectionisme: de rode loper naar een burn-out (1,5 PE)

Organisator: 
zeeland
Locatie: Middelburg
Begindatum: 
22 november 2019

Als supervisoren en coaches werken we vaak met studenten, jongere en oudere professionals die zich staande moeten houden in contexten en weerbarstige praktijken die zeer veel vragen. Dit heeft tot gevolg dat voor een aantal van hen de druk van het moeten presteren op professioneel niveau te groot wordt. In deze workshop wordt de relatie gelegd tussen perfectionisme en de kans op een burn-out. Ook wordt de basis gelegd voor een actieplan in het kader van preventie. Daarnaast nemen wij onze eigen relatie met perfectionisme onder de loep en de mogelijke gevolgen daarvan voor degene die wij begeleiden.

In de workshop wordt een link gelegd tussen perfectionisme en burn-out . Aan bod komen het ontstaan, de verschillende symptomen van perfectionisme, de relatie met lichamelijke klachten zoals burn-out , ontsnappings-  en compensatiegedrag  en natuurlijk de vraag: hoe kun je het voorkomen.

Op een interactieve manier gaan we hiermee aan de slag onder leiding van Marcel Hendrickx.

Programma: Inloop vanaf 9.00 uur.  We werken van 9.30-12.30 en van 13.30 tot 16.30 uur. Tussen de middag zorgen we voor een heerlijke lunch.

Kosten
LVSC leden: 25 euro
Niet leden: 75 euro
Je bent definitief ingeschreven zodra de betaling binnen is t.n.v. LVSC Regio Zeeland op NL29INGB 0007 3604 40 ovv je naam en de naam van de workshop Perfectionisme.

Meer info:
https://www.bevrijdjezelf.be/nl/370-marcel-hendrickx
https://www.trouw.nl/samenleving/we-gaan-ten-onder-aan-perfectionistisch-gedrag~a4d06c52/

Aanmelden
Je kunt je aanmelden via de website door eerst in te loggen en vervolgens op inschrijven te klikken. 

 

 

Locatie

Blauwe jungle
Geersesweg 8
4332 RA Middelburg
Einddatum: 
22 november 2019
Begindatum: 
22 november 2019
Er is voldoende plek om gratis te parkeren.Op station Middelburg zijn OV fietsen beschikbaar. De locatie is 10 minuten fietsen vanaf het station.