Parallelproces in Supervisie & Coaching (0,5 PE) VOL

Organisator: 
noord-brabant
Locatie: Oisterwijk
Begindatum: 
21 november 2019

Op 21 november organiseert Regio Noord Brabant de bijeenkomst Parallelproces in Supervisie en Coaching. Inloop 19 uur start 19.30 uur.

Parallelproces doen zich voor in werk en privesituatie. we staan stil bij het ontstaan van parallelle situaties en hoe we deze in de diverse begeleidingspraktijken kunnen tegenkomen; in Supervisie & Coaching, in Team & Organisatie. we oefenen met het geven van de volledige boodschap en andere interacties die we relevant vinden.

Gorry Cleven is werkzaam als trainer, supervisor, coach en leersupervisor vanuit haar eigen praktijk In Scène. Zij deed ruim 10 jaar geleden praktijkonderzoek naar teams in zorg en welzijn. Waarbij zij een model voor teams ontwikkelde om de teamdoelmatigheid te vergroten. Parallelprocessen zijn altijd aanwezig in teams, organisaties en professionals. Kennis van deze processen verdiept.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden via de website. Na inloggen, klik je op de knop Inschrijven. Er is plek voor maximaal 24 deelnemers en vol = vol. Als het maximale aantal deelnemers is bereikt, zie je onderaan de bijeenkomst dat de inschrijving gesloten is.

Mocht je niet meer kunnen aanmelden, stuur dan een mail naar noorcbrabant@lvsc.eu. Als er veel belangstelling is zullen we overwegen om de bijeenkomst nog een keer in te plannen. 

Kosten
Voor leden zijn er geen kosten. Niet-leden betalen € 25,00. Let op mocht je onverhoopt verhinderd zijn, schrijf je dan tijdig uit via de website zodat je geen plek bezet houdt. Je kunt je uitschrijven via de website. Onderstaande knop Inschrijven verandert in Uitschrijven nadat je hebt ingeschreven. 

 

Contact
Voor vragen kan je mailen naar noordbrabant@lvsc.eu

 

 

Locatie

Stationstraat 15
Oisterwijk
Einddatum: 
21 november 2019
Begindatum: 
21 november 2019