PAC bijeenkomst 3: Ken uzelve: de ideologie van persoonsontwikkeling

Organisator: 
lvsc
Locatie: Nijkerk
Begindatum: 
23 januari 2020

PAC is een platform voor professionals die beroepsmatig helpende en/of begeleidende gesprekken voeren zoals coaches, counselors, supervisors, mentoren, psychologen en geestelijk begeleiders. Meer informatie over PAC

PAC organiseert vier professionaliseringsbijeenkomsten waar het bredere perspectief aan bod komt. De data van de vier bijeenkomsten zijn: 10 okt, 7 nov, 23 jan, en 5 mrt. De bijeenkomsten worden gehouden van 19.30 - 21.30 uur. De thema's die aan bod komen zijn:

10 okt: Kaf, koren en kwaliteit
7 nov:  Het systeem: buigen, prikkelen of vechten?
23 jan: Ken uzelve: de ideologie van persoonsontwikkeling
5 mrt:  De coach als burger

Meer informatie over de vier bijeenkomsten vind je hier.

LVSC draagt het gedachtengoed van Platform Autonome Coaches een warm hart toe. Wij vinden het belangrijk om kritisch te blijven reflecteren op onszelf als beroepsgroep en -organisatie, het vak en onze rol in de maatschappij. LVSC faciliteert opnieuw de organisatie van vier PAC bijeenkomsten in het studiejaar 2019 -2020. 

Ken uzelve: de ideologie van persoonsontwikkeling
Aan de orde is het vraagstuk van persoonlijke groei - ooit een emancipatoire mogelijkheid, nu, zo lijkt het, een verplicht nummer. Groeien moet, maar wat houdt die groei nu eigenlijk in? Onder welke condities vindt die plaats? Wat betekent levenslang leren, en wat dient dan geleerd te worden? Welke rol spelen coaches daar in? Aanbevolen teksten uit ‘Coaching in Context’: (a) “In gesprek met Maarten Doorman - Authenticiteit is een Romantische Paradox” en (b) “In gesprek met Coen Simon - Jezelf kennen is je Plaats kennen”.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden voor de bijeenkomst via onderstaande knop Inschrijven. Ben je geen LVSC lid en heb je geen LVSC (gast)account dan dien je deze eerst aan te maken om je te kunnen inschrijven. We ontmoeten je graag op 23 jan. Namens kerngroep Platform autonome Coaches, Jikke de Ruiter, Sijtze de Roos, Karen Walthuis en Ronald Wolbink. 

 

 

Locatie

Congrescentrum de Schakel
Oranjelaan 10
3862 CX Nijkerk
Einddatum: 
23 januari 2020
Begindatum: 
23 januari 2020