Wijziging - Organisatiekundige verbreding in begeleidingskunde (0,5 PE)

Organisator: 
noord-brabant
Locatie: Eindhoven
(Start)datum: 
9 september 2020

Woensdagavond 9 september 2020 organiseren we van 19.30 - 21.30 uur een bijeenkomst waarin we de specifieke ‘organisatiekundige verbreding’ onderzoeken die Begeleidingskunde aanbrengt ten opzichte van de domeinen van coaching, supervisie en intervisie. We gaan ervaringen en vragen ophalen en bieden een inkijkje vanuit de wereld van instellingssupervisie en opleidingen. 

Wegens ziekte van Frits van Buul zal Gorry Cleven de workshop overnemen en met jullie in gesprek gaan over instellingssupervisie. Zowel vanuit het binnen-perspectief wanneer je onderdeel uitmaakt van de organisatie als supervisor of coach, als ook vanuit de rol van externe supervisor en coach. 

We zullen later in het jaar terug komen op de begeleiding van organisatietransitie en 9 september stil staan bij de vragen die er leven. Welke ervaringen liggen er? Met de deelnemers willen we informatie en vragen ophalen over organisatiebegeleiding in relatie tot supervisie, intervisie, (team)coaching.

Gorry Cleven is (leer)supervisor, coach en als projectmanager betrokken bij implementatie van kennis binnen organisaties. 

Aanmelden
Je kunt je aanmelden tot uiterlijk 7 september of zoveel eerder tot het vol is. Er is plek voor 15 deelnemers. Mocht je verhinderd zijn schrijf je dan uiterlijk 7 september uit zodat je geen plek bezet houdt. Bij afwezigheid zonder afmelding brengen wij 20,00 euro kosten in rekening. 

 

 

Locatie

Videolab
Torenalle 20
5617 BC Eindhoven
(Start)datum: 
9 september 2020