Ontmoetingsavond regio zwolle (0,5 PE) GEANNULEERD

Organisator: 
zwolle
Locatie: zwolle
Begindatum: 
11 november 2019

WEGENS TE WEINIG BELANGSTELLING IS DE AVOND GEANNULEERD

Een min of meer ‘open’ avond voor de regio zwolle met een tweeledig karakter op 11 nov. van 19.30 - (uiterlijik) 22.00 uur.

Als regiocontactpersonen hebben wij, Els en Riek, besloten om na de masterclass/themadag over ‘Macht en onmacht’ op 31 oktober, die we samen met de regio Enschede organiseren, vóór het einde van het jaar nog een ontmoetingsavond te organiseren

Stimulans daartoe was de gedachte van Marco de Witte (die de masterclass/themadag verzorgt) dat de deelnemers aan die dag misschien wel behoefte aan een nagesprek hebben.

Tegelijkertijd sluimerde bij ons al langer de idee om eens een bijeenkomst zónder spreker of trainer te organiseren, zodat we meer met elkaar als collega’s uit de regio in gesprek zouden kunnen komen.

Eén en één is twee: vandaar deze avond. Zie het als een gelegenheid om nader kennis te maken met collega’s, om ervaringen rond bijscholing en deskundigheidsbevordering uit te wisselen en te bespreken of er specifieke wensen zijn m.b.t. het regio-programma.

En mocht uit de evaluatie van de masterclass op 31 oktober blijken dat er inderdaad behoefte is aan nadere uitdieping van het thema macht-onmacht, dan zorgen we dat daar op deze avond gelegenheid voor is.

Contact
Je kunt bij vragen contact opnemen met de regiocontactpersonen van zwolle (Riek van Haeringen en Els Günther) via zwolle@lvsc.eu.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden via onderstaande knop inschrijven. Je dient eerst in te loggen om je te kunnen aanmelden. Mocht je verhinderd zijn dan kun je via de website ook weer uitschrijven. Na inschrijven vind je een knop uitschrijven onderaan de bijeenkomst.

Bereikbaarheid locatie De Bolder
De Bolder ligt vlakbij de A28, afslag zwolle-Noord. Er is voldoende, gratis parkeergelegenheid. Ook met openbaar vervoer is De Bolder goed bereikbaar. Bus 4 richting Aa-landen stopt vlakbij. Telefoonnummer locatie: 038 453 9867

 

 

 

Locatie

De Bolder
Dobbe 29
8032 JW zwolle
Einddatum: 
11 november 2019
Begindatum: 
11 november 2019