Online Introductieworkshop Deep Democracy (0,5 PE)

Organisator: 
zeeland
Locatie: online via Zoom
(Start)datum: 
19 maart 2021

Op vrijdag 19 maart organiseert LVSC Regio Zeeland een online Introductieworkshop over Deep Democracy samen met Sandra Buith van Deep Democracy Noord. De bijeenkomst is van 15.00 - 17.00 uur.

In deze interactieve online introductieworkshop word je op een ervaringsgerichte manier meegenomen in de basisfilosofie van Deep Democracy en ervaren we een aantal praktische tools van Deep Democracy.

Deep Democracy is een methode die helpt om (lastige) gesprekken te voeren, gedragen besluiten te nemen en conflicten op te lossen. Kenmerkend voor Deep Democracy is dat naar alle invalshoeken en stemmen geluisterd wordt en er meerderheidsbesluiten worden genomen waarbij de wijsheid van de minderheid in een vroeg stadium de ruimte krijgt. Deep Democracy is bruikbaar voor iedereen in alle interacties tussen mensen en biedt zeker inspiratie voor supervisie, coaching en organisatiebegeleiding.

Trainer Sandra Buith

Mijn naam is Sandra Buith en ik woon in het groene Oentsjerk (Friesland) met mijn gezin. Ik werk vanuit mijn bedrijf Buithenkans als gespreksleider en organisatiecoach in het Noorden. Samen met mijn collega Lian Nijenhuis vormen wij Deep Democracy Noord. Wij geven Deep Democracy trainingen, masterclasses (waaronder de LVSC geaccrediteerde masterclass Deep Democracy voor coaches en supervisoren) en workshops als je de praktische tools en de rijke filosofie wilt leren. En we doen procesbegeleiding bij een goed gesprek met een grote groep, het nemen van 100% gedragen besluiten en het oplossen van conflicten. In samenlevingsprocessen en in organisaties. Meer informatie vind je op onze website www.deepdemocracynoord.nl.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via onderstaande knop inschrijven tot uiterlijk 17 maart. Er is plek voor maximaal 14 deelnemers. Mocht je onverhoopt verhinderd zijn dan kun je via de website ook weer uitschrijven. Doe dit alsjeblieft tijdig, zodat je geen plek bezet houdt voor andere geïnteresseerden. Nadat je hebt ingeschreven vind je een knop uitschrijven onderaan de bijeenkomst (bij ingelogd scherm). Hiermee kun je jezelf uitschrijven. Op je persoonlijke pagina vind je een overzicht van bijeenkomsten waarvoor je bent ingeschreven. Na uitschrijven verdwijnt de bijeenkomst ook op je persoonlijke pagina.

De ZOOMlink wordt vooraf tijdig verstuurd naar de deelnemers.

 

 

Locatie

online via Zoom
(Start)datum: 
19 maart 2021