Nascholing supervisie (1,5 PE)

Organisator: 
overige
Locatie: Amersfoort
(Start)datum: 
22 mei 2021

Competent Coaching biedt op zaterdag 22 mei de training 'Ervaringsgericht werken binnen supervisie: krachtig affectief' aan. Deze supervisienascholing vindt plaats in Amersfoort. 

De inhoud van deze ééndaagse training bestaat uit de beginselen van het ervaringsgericht leren werken binnen supervisie. Ervaringsgericht werken betekent dat de supervisor zijn interventies kiest op basis van wat hij ervaart aan de hand van wat de supervisant vertelt, schrijft en laat zien. Een belangrijk element is de affectieve benadering van de supervisor van het leren. Hierbij wordt stilgestaan bij dat het leren binnen supervisie emoties oproept, welke implicaties dat heeft voor het leren en hoe je hier als supervisor zodanig mee om kunt gaan dat er een krachtige leeromgeving ontstaat.

Elementen die aan de orde komen:

  • Wat ervaringsgericht werken inhoudt
  • Affectieve benadering van leerprocessen
  • Supervisierelatie
  • Hier-en-nu als leermateriaal
  • Eigen positie
  • Achtergrond in psychodynamiek die speelt in het contact bij de supervisor en supervisant en hoe dit te hanteren.

De training verschaft inzicht in zowel eigen patronen als van supervisanten en geeft handvaten om hiermee om te gaan. Er wordt gewerkt met theorie, afgewisseld met toepassen op eigen casuïstiek en ervaringsgerichte oefeningen. Er is plaats voor 15 personen met een minimum van 10.

De training vindt plaats op zaterdag 22 mei 2021 van 9.30 -17.00 uur in Amersfoort en levert 1,5 PE punt op voor herregistratie. 

Informatie en aanmelden:
Voor meer informatie over deze training en aanmelden ga je naar de website van Competent Coaching.

 

 

Locatie

Van Spilbergenstraat 3b
3814 VK Amersfoort
(Start)datum: 
22 mei 2021