Mentaliserend Coachen (2 avonden) (2 PE)

Organisator: 
leiden
Locatie: leiden
Begindatum: 
9 januari 2020

Op donderdag 9 en 23 januari 2020 organiseren we een workshop Mentaliserend Coachen in twee delen van 17.00 – 21.30 uur inclusief warme maaltijd.

Je krijgt ze wellicht als cliënt in jouw praktijk: mensen die in de problemen komen door hun persoonlijkheid en gedrag. Cliënten die zwart-wit denken, werknemers die als bot worden ervaren, leidinggevenden die alles willen controleren. Vaak gaat het om cliënten met weinig zelfreflectie, die er baat bij hebben te leren mentaliseren.

Mentaliseren betekent: kunnen denken en voelen over je eigen denken en voelen en dat van andere mensen. Het gaat dus om zelfreflectie en inlevingsvermogen in anderen. Voor deze cliënten niet vanzelfsprekend! Mentaliserend coachen helpt hen inzicht te krijgen in zichzelf en in anderen en voorkomt daardoor problemen en conflicten. 

In januari 2020 verzorgt René Meijer een workshop verspreid over twee avonden over mentaliseren en mentaliserend coachen. René is opleider, seniortrainer, -coach, psycholoog en directeur van Opleidingscentrum het Balkon in Zutphen (www.hetbalkon.nl). Hij gaat in op hoe het komt dat mensen weinig of geen zelfreflectie en inlevingsvermogen hebben. En hij demonstreert gesprekstechnieken om mentaliseren te bevorderen. Een levendige en interactieve workshop van twee avonden, waarin je als deelnemer ook gaat oefenen. Geen vervanging, maar een uitbreiding van je repertoire als supervisor en coach!

Aanmelden
Aanmelden en betalen kan tot uiterlijk 4 januari. Je kunt je via onderstaande knop Inschrijven aanmelden. Er is plek voor max. 20 deelnemers. Bij 20 inschrijvingen sluit het inschrijfformulier. Mocht je onverhoopt verhinderd zijn, schrijf jezelf dan a.u.b. tijdig uit (uiterlijk een week voor aanvang) via de website. Na je inschrijving zie je een knop Uitschrijven onder de bijeenkomst staan. Via deze knop schrijf je jezelf weer uit.

Je inschrijving is definitief als de kosten zijn overgemaakt. Graag de kosten overmaken naar LVSC Regio leiden, NL10 INGB 0006 3440 28 onder vermelding van je naam en Workshop Mentaliserend Coachen. 

Contactpersonen
Voor vragen kan je mailen naar leiden@lvsc.eu t.a.v. Eline Henselmans en Leontine van Schie. 

Bereikbaarheid locatie
Per OV: 10 minuten lopen vanaf station leiden CS uitgang westzijde. Loop langs het LUMC en de parkeergarage, ga dan linksaf en loop door tot aan de rotonde. Daar ziet u rechts van u de Hogeschool liggen.

Per auto: Bij de Plesmanlaan bij museum Naturalis de zebragestreepte looptunnel onderdoor. Volg deze weg en u ziet recht voor u de Hogeschool.      

 

 

Locatie

Hogeschool leiden
Zernikedreef 11
2300 AJ leiden
Einddatum: 
23 januari 2020
Begindatum: 
9 januari 2020