Masterclass Socratic Coaching (3 PE)

Organisator: 
overige
Locatie: Midden in het land
Begindatum: 
6 november 2020

Curiosophy Academy organiseert op 6 en 20 november de 2-daagse Masterclass Socratic Coaching. Deze masterclass vindt ergens midden in het land plaats, de exacte locatie wordt nog bekend gemaakt.  

Socratisch coachen
Socratisch coachen is een manier van begeleiden, waarbij je als gesprekspartner het doel hebt de wijsheid van de ander te activeren. Als begeleider van ontwikkelingsprocessen blijf je uit je adviesrol, maar zorg je dat de ander zijn eigen beste adviseur wordt. Daar is een socratische, niet-wetende houding voor nodig.

Inhoud Masterclass Socratic Coaching
Wat deze houding precies inhoudt en welke dilemma’s dit kan oproepen, komt uitgebreid aan de orde. We besteden aandacht aan de theoretische achtergrond, maar maken vooral ruimte voor het oefenen van het socratische coachgesprek. Je leert buitengewoon zorgvuldig kijken en luisteren en je gesprekspartner helpen om zijn eigen denken op te rekken, zodat er nieuwe (handelings)mogelijkheden ontstaan. Als critical friend zet jij jouw vragend vermogen en slimme sensitiviteit om in rake vragen die leiden tot fundamentele groei.

Informatie en aanmelden
Voor meer informatie en aanmelden ga je naar de website van Curiosophy Academy

 

 

Locatie

Midden in het land
Einddatum: 
6 november 2020
Begindatum: 
6 november 2020