LVSC Algemene Ledenvergadering najaar 2020

Organisator: 
lvsc
Locatie: Online
Begindatum: 
10 december 2020

Op donderdagavond 10 december vindt de najaars-ALV van LVSC plaats. Vanwege de (verscherpte) coronamaatregelen is deze ALV volledig digitaal. Wij willen op een veilige en verantwoorde wijze onze ALV organiseren. Het protocol zoals omschreven in de Tijdelijke wet COVID-19 Justitie en Veiligheid (artikel 6) wordt hierbij gevolgd. In verband met de ontwikkelingen rondom het coronavirus is de geldigheid verlengd tot 1 december 2020. Na 1 december is het uitgangspunt dat de wet wordt verlengd, tenzij.

De digitale ALV is alleen bedoeld voor LVSC-leden. 

Programma
(vanaf 18.30 uur is het mogelijk om in te loggen)
19.00 uur: Start ALV
20.30 uur: Pauze
20.45 uur: Uitreiking LVSC Scriptieprijs 2020 / Dankwoord voor vertrekkende voorzitter 
21.10 uur: Einde 

Leden kunnen tot 72 uur voor aanvang van de ALV vragen stellen over de stukken die op 10 november verstuurd worden. De vragen en de beantwoording hiervan publiceren wij op het ledennet bij de Agenda en Bijlagen voor de ALV.

Online ALV platform met livestream
Er wordt gebruik gemaakt van een speciaal online ALV-platform waarbij digitaal stemmen en vragen stellen via chat mogelijk is. De ALV wordt uitgezonden via een livestream. Wij werken hiervoor samen met Audio Utrecht. Meer informatie en/of wil je alvast video's bekijken van het online ALV platform? Ga dan naar online-alv.nl 

Aanmelden 
Wil je de ALV digitaal volgen en meestemmen? Meld je dan aan door onderaan deze pagina op de knop 'Inschrijven' te klikken. Aanmelden kan t/m maandagavond 7 december.

Indien je je hebt aangemeld ontvang je uiterlijk op donderdag 10 december een email van Online ALV met een link naar het ALV-platform. Om veilig in te kunnen loggen maakt het ALV-platform gebruik van verificatie via je mobiele telefoon (SMS). Mocht je mobiele nummer niet bekend zijn bij LVSC dan zullen wij na je inschrijving hiervoor contact met je opnemen. 

 

 

Locatie

Online
Einddatum: 
10 december 2020
Begindatum: 
10 december 2020