Leeratelier van regio Den Haag - 1 december 2022

Organisator: 
den-haag
Locatie: Den Haag
(Start)datum: 
1 december 2022

Op 1 december vanaf 14.30 uur organiseren wij ons tweede Leeratelier voor leden uit regio Den Haag met aansluitend een diner. Je bent van harte welkom.

Wat is een Leernetwerk?

Een leernetwerk/leeratelier is een interprofessionele gemeenschap, geïnspireerd op het Community of Practice model van Wenger (2002), waarbij mensen, met een gezamenlijke interesse en kennisvraag samenkomen. 

Het doel is tweeledig:

1) kennisuitwisseling en -ontwikkeling,

2) innovatie door ontwikkeling van hands-on-tools voor het werkveld.

Leren

Leren vindt interactief plaats in het leeratelier/leernetwerk, door praktijk en theoretische kennis en ervaringen te delen met elkaar, te experimenteren in de praktijk, en daardoor nieuwe kennis en inzichten op te doen. 

Samen leren gebeurd vanuit gelijkwaardigheid en veiligheid en het leernetwerk richt zich op kennisdeling, kenniscreatie, onderzoek en netwerkvorming. 

Er is sprake van een gemeenschappelijk doel, belang om te willen samenwerken, en willen opbouwen van een interpersoonlijke relatie en vertrouwen. Het uiteindelijke doel hiervan is kwaliteit te versterken.  

Aanmelden

Spreekt dit je aan? Reserveer dan donderdag 1 december 2022 en schrijf je in voor onze bijeenkomst via onderstaande knop Inschrijven. Mocht je verhinderd zijn schrijf je dan s.v.p. ook weer uit via de website. 

 

 

Locatie

Parkoers Zuiderpark
Marie Heinenweg 3
Den Haag
(Start)datum: 
1 december 2022