Leeratelier/leernetwerk - 1 feb 2023 (1 PE)

Organisator: 
den-haag
Locatie: Den Haag.
(Start)datum: 
1 februari 2023

Wil je ook deelgenoot zijn van een inspirerend Leernetwerk/Leeratelier? Reserveer dan woensdag, 1 februari om 14.30- 18.30 uur in je agenda! We sluiten af met hapjes en borrel!

We hebben heel goed nieuws! Er is op een inspirerende wijze vorm gegeven aan het “leernetwerk/leeratelier” in onze regio.

Wat is een Leernetwerk?
Een leernetwerk is een interprofessionele praktijkgericht netwerk van personen die gemeenschappelijke vraagstukken en opgaven met elkaar uitwisselen teneinde hiervan te leren. Geïnspireerd door het Community of Practice model van E. Wenger (1999)

Ons Leeratelier zal voortaan structureel gepland en gezamenlijk vormgegeven worden door de deelnemers. Met het doel om kennis/kunde en informatie te delen, kennis te creëren, hun vaardigheden te verbeteren en actief te werken aan het bevorderen en behouden van deskundigheden als (Leer)Supervisor en Coach. Dit gebeurt vanuit gelijkwaardigheid en veiligheid.

Wil je ook deelgenoot zijn van dit inspirerende Leernetwerk/Leeratelier?

Dan ben je van harte welkom op onze eerst volgende bijeenkomt, op woensdag, 1 februari 2023!

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via onderstaande knop Inschrijven tot uiterlijk 29 januari of zoveel eerder dan het vol is. Er is plek voor 12 leden. Mocht je verhinderd zijn schrijf je dan ook weer uit via de website (graag uiterlijk 29 januari uitschrijven).

 

 

Locatie

PARKOERS ZUIDERPARK
Marie Heinenweg 3
2533 SX Den Haag.
(Start)datum: 
1 februari 2023