Jaarcongres Veranderen met impact

Organisator: 
overige
Locatie: Amsterdam
(Start)datum: 
12 oktober 2023
PE punten: 1,5 PE punt

Op 12 oktober organiseert Verhaal met Impact het congres Veranderen met Impact.

De kunst van veranderen is belangrijker dan ooit. We staan voor complexe uitdagingen binnen onze organisaties en in de samenleving. Werken aan een inclusieve organisatie, organiseren vanuit schaarste, bijdragen aan een duurzame samenleving. Nieuwe vraagstukken die roepen om andere antwoorden. En die vinden we niet op platgetreden paden.

Deze derde editie van het Jaarcongres Veranderen met Impact laten we ons daarom inspireren door de Inner Development Goals; een unieke combinatie van vaardigheden die we nodig hebben om complexe maatschappelijke uitdagingen aan te pakken. Ze vormen een prachtige inspiratiebron voor leiders van de toekomst die met impact beweging willen creëren.

Laat je inspireren door de persoonlijke verhalen van topsprekers, krijg nieuwe inzichten over veranderkunde ook uit andere vakgebieden zoals de neurowetenschap en de kunst. En maak een stap als leider van de toekomst.

LVSC leden krijgen korting

LVSC-leden krijgen tot 16 juli 50 euro korting op de vroegboekkorting prijs van 495,- euro. De LVSC-prijs = 445 euro, excl. btw. LVSC-leden krijgen na 16 juli 50 Euro korting op het reguliere tarief van 545,-. De LVSC-prijs = 495 euro, excl. btw. Gebruik de kortingscode: #lvsc

Meer informatie en aanmelden

Voor meer informatie en aanmelden ga je naar Jaarcongres Veranderen met Impact >>

 

 

Locatie

Bimhuis
Amsterdam
(Start)datum: 
12 oktober 2023