Inspiratiemarkt & jaarafsluiting regio Limburg

Organisator: 
limburg
Locatie: Roermond
(Start)datum: 
29 november 2023
PE punten: 1
Inspiratiemarkt & jaarafsluiting
 
Op woensdag 29 november 2023 organiseert LVSC regio Limburg een inspiratiemarkt in Roermond voor alle leden in onze regio. 
 
Tijdstip: 13.30u - 18.00u
Locatie: De Weerstand in Roermond (https://www.weerstandroermond.nl/)
 
Doel van de bijeenkomst
Het doel is om van elkaar te leren en elkaar te inspireren met goede voorbeelden uit de praktijk om vervolgens met elkaar op een informele wijze het jaar 2023 af te sluiten. 
 
Hoe willen we dit doen? 
Er zijn diverse tafels/marktkraampjes beschikbaar om materiaal (spellen, boeken, methode etc..) uit de praktijk zichtbaar te maken. Ieder regio-lid is vrij om een vorm te kiezen die bij hem of haar past. 
Tussen 13.30 uur en 18.00 uur kunnen alle aanwezigen langs de kraampjes struinen en eventueel (korte) workshops volgen van de leden die graag iets willen tonen uit de praktijk.
 
Leden die een tafel/marktkraam willen reserveren, kunnen dit vooraf aangeven via dit formulier. Vul dit aub in vóór maandag 20 november 2023.
 
Naast het inschrijven voor een marktkraam, is een inschrijving voor deze bijeenkomst via de website van de LVSC ook nodig. Je kunt uiteraard ook deelnemen zonder marktkraam. 
 
Aansluitend zullen we, onder genot van een drankje en hapje, het jaar 2023 samen afsluiten en vooruitblikken naar 2024.
 
We hopen op een grote opkomst.
 
Aanmelden
Je kunt je aanmelden via onderstaande knop inschrijven tot uiterlijk 20 november. Er is plek voor maximaal 50 leden.
 
Mocht je onverhoopt verhinderd zijn dan kun je via de website ook weer uitschrijven. Doe dit a.u.b. tijdig zodat je geen plek bezet houdt voor andere geïnteresseerden. Nadat je hebt ingeschreven vind je een knop uitschrijven onderaan de bijeenkomst (bij ingelogd scherm). Hiermee kun je jezelf uitschrijven. Op je persoonlijke pagina vind je een overzicht van bijeenkomsten waarvoor je bent ingeschreven. 

 

 

Locatie

De Weerstand
Doctor Philipslaan 210
6042 CW Roermond
(Start)datum: 
29 november 2023