Innovative thinking (0,5 PE)

Organisator: 
arnhem-en-nijmegen
Locatie: Online
Begindatum: 
8 december 2020

Innovative thinking' doet een beroep op onze creatieve brein. Hoe kunnen we werken en er energie aan over houden? 'Innovative thinking' helpt om met nieuwe inzichten en handvatten ons werk vorm te geven, ook online. Doe je mee? Meld je dan snel aan!

Innovative Thinking Workshop (0,5 PE)

Dinsdagochtend 8 december 2020 (onder voorbehoud van voldoende aanmeldingen vóór 26 november)
9:15 uur inloop
9:30 - 12:30 uur training

CREATIEF EN DISRUPTIEF DENKEN VOOR BAANBREKENDE IDEEËN

Maak het doorbreken van routine onderdeel van je dagelijkse werk. Ontdek hoe je jezelf wakker kunt schudden om tot frisse nieuwe inzichten te komen. Thuiswerken betekent dat er al een beroep wordt gedaan op jouw flexibiliteit en creativiteit. Een mooi moment dus om deze vaardigheid verder te ontwikkelen in een online workshop.

ACHTERGROND: INNOVATIVE THINKING WORKSHOP

In ons werk worden steeds meer taken geautomatiseerd of uitbesteed aan robots. Creativiteit is daarom bij uitstek een vaardigheid waarmee mensen het verschil kunnen maken. Helaas zitten we nogal eens vast in ons werk, gedachten of onze vraagstukken. Ons brein is geneigd om in vaste patronen te denken. Maar als je altijd vanuit vaste patronen denkt, zul je nooit iets nieuws verzinnen.

Een flexibele instelling is namelijk onmisbaar als de wereld om je heen zo snel verandert. Deze krijg je door vaker iets nieuws te doen en verwachtingspatronen te doorbreken. Ontdek hoe je jezelf wakker kunt schudden om tot frisse nieuwe inzichten te komen. Ontvang praktische tips, laat je verrassen en ervaar hoe leuk een klap op je kop kan zijn.

JOBTRAINING

Wij zijn trainingsbureau Jobtraining en wij helpen je om jouw soft & future skills te ontwikkelen waardoor je kunt groeien en uitblinken in jouw functie en als mens.

One life. Own it. Dat is onze visie. Het leven is geen generale repetitie. Dus pak je verantwoordelijkheid en maak er het mooiste leven van dat je kunt leiden. Dit kan bijvoorbeeld door de vaardigheden te ontwikkelen om positieve veranderingen in gang te zetten, voor jezelf of anderen. En de mindset die je kan helpen bij tegenslag. In alles dat wij doen dragen we hieraan bij. Bekijk hier onze website en zie wat er nog meer tussen zit voor jou!

 

 

Locatie

Online
Online
Einddatum: 
8 december 2020
Begindatum: 
8 december 2020