HRD congres Liefde voor leren - Verandering en emoties (1,5 PE)

Organisator: 
overige
Locatie: Ede
(Start)datum: 
14 februari 2023

Op 14 februari vindt weer het congres Liefde voor leren plaats. Dit jaar met het thema Verandering en emoties. LVSC leden ontvangen korting. Aan het programma heeft LVSC 1,5 PE punt toegekend. 

Mag ik je een knuffel geven? Soms is dat het enige wat je wilt vragen aan een collega. Als hij of zij een persoonlijk en intens verdrietig bericht krijgt tijdens kantooruren. Soms durf je het te vragen. Soms ook niet en is er schaamte of ongemak. Emoties hebben we allemaal en nemen we mee vanuit huis naar ons werk. En andersom.

De wereld is continu in beweging en er verandert veel binnen organisaties. Bij veranderingen komen gevoelens kijken. Angst voor het onbekende. Geluk als er successen gevierd worden. Dat moment dat je samen op de gang staat te juichen. Onvergetelijk.

Dit jaar vieren we de liefde voor leren met elkaar en duiken we in de wonderlijke wereld van emoties. Als we willen leren dan staan emoties op de eerste rij. Die moet je niet weg willen drukken. Ervaar zelf de kracht en het plezier van leren en elkaar ontmoeten op 14 februari.

Online programma (0,5 PE)

Er is ook de mogelijkheid om een verkort online programma te volgen. Aan het online programma is 0,5 PE punt toegekend. Zie de website van HRD congres voor meer informatie. 

Aanmelden en meer informatie

voor meer info over het programma en de sprekers en aanmelden ga je naar: www.hrdcongres.nl

 

 

Locatie

Reehorst
Bennekomseweg 24
Ede
(Start)datum: 
14 februari 2023