Familieopstellingen Jouw plek in je gezin (4,5 PE)

Organisator: 
overige
Locatie: Nijmegen
(Start)datum: 
5 november 2021

ITH - Instituut voor Toegepaste Haptonomie verzorgt op 5, 6 en 12 november de 3-daagse nascholing 'Familieopstellingen Jouw plek in je gezin van herkomst en je huidige gekozen systeem'. LVSC-leden krijgen 10% korting en 4,5 PE-punt.

Wil jij verdieping in je werk én jezelf? Een opstelling brengt nieuwe onbewuste lagen in beeld, uit de geschiedenis van jouw leven of dat van je cliënten, die bijdragen aan oplossingen bij de vragen, moeilijkheden, problemen, pijn of verlangens. Denk aan vragen waar je op een andere manier maar geen antwoord op krijgt. Ieder mens behoort tot een systeem, die in de achtergrond, vaak zonder dat we het weten invloed hebben op ons leven nu. In een opstelling gaan we op zoek naar de betekenis van wat zich daar afspeelt en wat nog gezien, gezegd of gehoord moet worden met betrekking tot je vraag, thema of verlangen. Een opstelling zegt niet wat je moet doen, maar het kan iets in jou in beweging zetten.

Inhoud
Heb jij het idee dat er geen plek voor je is? Of dat je niet gezien wordt? De bewuste, maar vooral ook de onbewuste invloed die je familiesysteem op je heeft, bepaalt voor een belangrijk deel hoe je in het leven staat. Deze nascholing gaat over het belang van jouw plek, het nemen van jouw plek, zowel in je kerngezin als je gekozen systeem. Alles en iedereen heeft recht op zijn plek, niemand mag vergeten worden! Met een opstelling herstellen we de natuurlijke ordening, zodat ieder zijn enig juiste plek inneemt, jij in je kracht staat, je kunt ontwikkelen en de liefde stroomt.

Praktische informatie
- Data: 5 november, 6 november en 12 november
- Tijd: 10.00 uur tot 17.00 uur
- Doelgroep: Haptotherapeuten (i.o.), Haptonomisch Counselors, overige Professionals en Belangstellenden
- Groepsgrootte: Minimaal 10 en maximaal 20 deelnemers

Basismodule gevolgd? 
Voorwaarde voor deelname aan deze of een van de andere familieopstellingen vervolgmodules is dat je de 1-daagse ‘Inleiding Systemisch Werk’ hebt gevolgd. Andere mogelijke vervolgmodules zijn: Ziekte en Symptomen, Met Verlies en Rouw, Met Trauma, De LIP Opstelling. 

Kijk voor meer informatie over de basismodule en deze en andere vervolgmodules op de website van ITH - Instituut voor Toegepaste Haptonomie

 

 

Locatie

Instituut voor Toegepaste Haptonomie
Zeigelhof 28
6511 GP Nijmegen
(Start)datum: 
5 november 2021