Event Corporate Culture (1,5 PE)

Organisator: 
overige
Locatie: Arnhem
Begindatum: 
13 november 2019

Reis door jouw organisatie

Over organisatiecultuur wordt veel geschreven, gezucht en gesproken. De uitdagingen waar we in onze organisaties voor staan, zijn nieuw en tegelijk eeuwenoud. Een antropologische blik laat zien wat er werkelijk speelt in de dynamiek van de organisatie.

Op woensdag 13 november nemen o.a. de Danielle Braun, Sinan Can, Katja Staartjes, Eric de Blok en José Hernandez je mee op reis. Op reis door de wereld, door tribes, culturen, de natuur én jouw organisatie. Laat je meeslepen door prachtige reisverhalen, krijg inzichten door praktische workshops en bouw aan jouw eigen tribe!

Korting voor LVSC leden
LVSC leden ontvangen een korting op de prijs. Tot 21 sep. betaal je € 500,- i.p.v. € 525,- en vanaf 21 sep. betaal je € 525,- i.p.v. € 570,- 

Wat kun je verwachten?
Hoe maak je een sterke tribe van je organisatie? Inspirerende verhalen, adembenemende beelden en praktische workshops geven je inzichten, tools en tips.

Hoe pas je oeroude kennis en methodieken uit de culturele antropologie toe op het organiseren en veranderen binnen organisaties?
Ga op ontdekkingsreis in Burgers' Zoo. Kijk met andere ogen en ontdek antwoorden over cultuur in de natuur.

In de workshopronde ga je aan de slag en krijg je praktische handvatten op het gebied van o.a. conflicthantering en corporate kampvuurgesprekken

Meer informatie en aanmelden

 

 

 

Locatie

Burgers' Zoo
Antoon van Hooffplein 1
6816 SH Arnhem
Einddatum: 
13 november 2019
Begindatum: 
13 november 2019