Ervaringsgericht werken binnen supervisie (1 PE)

Organisator: 
overige
Locatie: Barneveld
(Start)datum: 
17 september 2022

Competent Coaching begeleidt de open, doorlopende leergroep 'Ervaringsgericht werken binnen supervisie'. LVSC-leden ontvangen 10% korting op dit tweemaandelijks terugkerende PE-aanbod.

'Ervaringsgericht werken binnen supervisie' is een open, doorlopende begeleide leergroep die bestaat uit een tweemaandelijks terugkerend dagdeel waarin gewerkt wordt met ingebrachte leervragen en casuïstiek van de deelnemers. Middels een onderwijsleergesprek wordt voorzien in een stuk theorie en handvaten volgens het ervaringsgerichte werken binnen supervisie. Vervolgens wordt er practica en uitwisseling gekoppeld aan de leerthema’s.

Merel van Dijk van Competent Coaching: "Omdat de onderwerpen afhangen van de meegebrachte leervragen kan ik daar tevoren niet specifieker over zijn. Ik kan je wel beloven dat elk dagdeel inspirerend zal zijn! Je kunt zowel methodische leervragen inbrengen, als interactie- en relatiegerichte. Ik breng kennis en ervaring in over o.a. lichaamsgericht werken, invloed van autonoom zenuwstelsel, dynamieken in relaties, functie van emoties."

Data leergroep 2022
De leergroep komt bij elkaar in Barneveld, telkens op zaterdag van 9.30 tot 13.30 uur. De data van 2022 zijn: 

  • 29 januari                                                                        
  • 26 maart
  • 14 mei
  • 2 juli
  • 17 september
  • 19 november

Informatie en aanmelden:
LVSC-leden ontvangen 10% korting op dit PE-aanbod. Voor meer informatie ga je naar de website van Competent Coaching. Aanmelden via mail: info@competentcoaching.nl

 

 

Locatie

Baron van Nagellstraat 140
3771 LL Barneveld
(Start)datum: 
17 september 2022