Een frisse kijk op wie we ECHT zijn (1 PE)

Organisator: 
enschede
Locatie: Enschede
(Start)datum: 
17 september 2022

Op 4 september 2021 zaten we met 12 supervisoren en coaches van LVSC Twente bij elkaar. In de openingsronde vertelden zij waar ze het meest blij van worden in hun werk. Die flap leverde brandstof voor de hele sessie van 4 uur. 

Tijdens de evaluatie gaf men aan graag een vervolg workshop te willen volgen.

Vandaar dat Irene van Meijgaard en Elisabeth Roelvink op zaterdag 17 september van 9.00-13.00 uur weer een vervolg aanbieden

Veel coaches en supervisoren kennen ACT als een derde generatie (cognitieve) gedragstherapie en passen ACT toe in hun praktijk. Vanuit ons onderzoek naar de werking van de 3 Principes van de psychologische ervaring komen we uit op de cruciale rol van de identificatie met het zelf (ik). Het door Elisabeth vertaalde boek ECHT, ‘Een frisse kijk op wie je (niet) bent’, heeft dit helemaal ontrafeld. In onze workshop zetten we ACT en ECHT naast elkaar. We onderzoeken de inzichten vanuit ECHT die extra ruimte en verdieping kunnen geven aan je supervisie & coaching.

Meer info op de website van Irene en Elisabeth

Aanmelden

Via onderstaande knop kun je je tot 9 september aanmelden voor de bijeenkomst. Mocht je verhinderd zijn schrijf je dan s.v.p. tijdig uit via de website zodat je geen plek bezet houdt. Er is plek voor 20 deelnemers.

 

 

Locatie

Potsweg 15-b
7523 CA Enschede Enschede
(Start)datum: 
17 september 2022