De ontdekking van talent in supervisie en coaching (1,5 PE)

Organisator: 
arnhem-en-nijmegen
Locatie: Schaarsbergen
(Start)datum: 
14 april 2021

LVSC regio Arnhem en Nijmegen organiseert de opleidingsdag 'De ontdekking van talent in supervisie en coaching'. Indien de RIVM-richtlijnen het toelaten vindt deze bijeenkomst plaats op woensdag 14 april in Schaarsbergen. 

Heb je talent? Als iemand je zo’n vraag stelt, gaan je gedachten ratelen. Kan ik goed piano spelen of mooi zingen? Ben ik kunstzinnig en maak ik de mooiste schilderijen? Of ben ik de beste in hardlopen? Het zijn vaak dit soort associaties die als eerste opkomen. Supervisanten en coachees hoor je ook vaak diezelfde kant uit denken. 

In deze workshop van Luk Dewulf, talentenfluisteraar, gaan we onze eigen talenten verkennen. Die talenten die ons vertellen wie we zijn. Luk werkt aan de hand van 39 talenten en heeft een paar boeken geschreven en een toolbox met kaarten ontwikkeld zodat we als professional onze supervisanten en coachees kunnen helpen hun talenten te ontdekken.

Gelukkige medewerkers én tegelijk schitterende resultaten. Dat is de focus van de lezing van Luk Dewulf. Die lezing is gebaseerd op het gelijknamige boek: Mijn baas kiest voor mijn talent. Wat is talent? Wat is het verschil tussen ‘talent’ en ‘talent in actie’. Hoe ontdek je je eigen talent? Hoe ontwikkel je het? Welke vaardigheden kun je leren om meer uit je talent te halen? En wat doe je met die dingen waar je echt niet goed in bent. Hoe neem je verantwoordelijkheid voor je resultaten door vooral jezelf te blijven? Luk Dewulf brengt een boeiend verhaal met veel concrete voorbeelden en illustraties.

Tijdens deze opleidingsdag maak je kennis met de belangrijkste concepten en leer je eigen talenten kennen. Want je eigen talenten beter begrijpen is de allerbeste manier om talenten van anderen bespreekbaar te maken. Je gaat aan de slag met vaardigheden om meer uit je talent te halen (vooral op momenten van stress). Je leert hoe je je talenten kan vatten in een “gestalt” en we bespreken hoe je de methodiek kan integreren in intervisie en coaching. 

Over Luk Dewulf
Luk studeerde Pedagogische Wetenschappen en is een pionier van het talent-denken in België en Nederland. Zijn boek Ik kies voor mijn talent is al toe aan zijn 25e druk en zijn ideeën zijn wijd verspreid in het onderwijs en in het bedrijfsleven. Daarnaast is hij auteur van Stop Burn-out, een boek over burn-out dat in 2012 (met de oorspronkelijk titel: Help! Mijn batterijen lopen leeg) bekroond werd tot beste Learning & Development boek. Een bevlogen spreker die zijn publiek steeds weer raakt en aan het denken zet. Daarnaast is hij een talentenfluisteraar en talent- en burn-outcoach.

Praktische informatie
Deze dag wordt aangeboden op woensdag 14 april. Mocht deze datum niet door kunnen gaan i.v.m. de regels van het RIVM dan ontmoeten we elkaar op woensdag 24 november. Het wordt dus één van deze twee dagen. Wanneer je je inschrijft, zet beide data dan in je agenda. 

  • Inloop: 9:00 uur
  • Start: 9:30 uur
  • Afronding: 16:30 uur
  • Inclusief lunchpauze

Aanmelden
Je kunt je aanmelden via onderstaande knop inschrijven tot uiterlijk 31 maart. Er is plek voor maximaal 30 deelnemers. Mocht je onverhoopt verhinderd zijn dan kun je via de website ook weer uitschrijven. Doe dit alsjeblieft tijdig, zodat je geen plek bezet houdt voor andere geïnteresseerden.

Nadat je hebt ingeschreven vind je een knop uitschrijven onderaan de bijeenkomst (bij ingelogd scherm). Hiermee kun je jezelf uitschrijven. Op je persoonlijke pagina vind je een overzicht van bijeenkomsten waarvoor je bent ingeschreven. Na uitschrijven verdwijnt de bijeenkomst ook op je persoonlijke pagina.

 

 

Locatie

Kerkje Schaarsbergen
Kemperbergerweg 800
6816 RX Schaarsbergen
(Start)datum: 
14 april 2021