De invloed van Generatie Denken (0,5 PE)

Organisator: 
amsterdam
Locatie: amsterdam
Begindatum: 
3 december 2019

De invloed van Generatie Denken: Wat betekent dat voor jou als coach of supervisor?

Op di. 3 dec. organiseren we van 19.00 - 21.30 uur de workshop De invloed van Generatie Denken. 

In deze workshop gaan we (kort) in op de theorie van het Generatie Denken (Bontekoning o.a.). We koppelen die aan onze eigen ervaringen en de invloed ervan op onze coachpraktijk.

Tijdens de workshop gaan we vooral met elkaar in gesprek over de theorie en de meerwaarde die het Generatie Denken kan brengen in de coachgesprekken.

Workshopbegeleiders
Manou van Eerten (oprichter) en Claudia Hettinga
 zijn beiden werkzaam als loopbaancoach voor The ME Company, een coachpraktijk die zich specifiek richt op loopbaanvragen van young professionals en het Dertigersdilemma in amsterdam, Utrecht en Eindhoven. Daarnaast werken zij als teamcoach en organisatiecoach zelfstandig of samen bij opdrachtgevers in het sociaal maatschappelijke domein. Zij zetten generatiedenken graag in als middel om medewerkers in beweging te krijgen en mensen op nieuwe manieren met elkaar in verbinding te brengen.

Ter inspiratie lees hier een blog van Manou over haar ideeën en haar eigen ervaring als werkgever van een millennial.

Beide dames hebben veel ervaring in het doceren op hogescholen en universiteiten, trainen van groepen en het geven van workshops. Manou heeft eerder gedoceerd aan de VU, Proeducation, HU en UU. Claudia doet momenteel een supervisieopdracht bij de HvA en eerder bij Proeducation (nu: NCOI).

Zie voor meer informatie:
https://mecompany.nuwww.claudiahettinga.nlwww.manouvaneerten.nl en ons youtubekanaal 

Aanmelden
Je kunt je aanmelden via onderstaande knop inschrijven (eerst inloggen). Mocht je onverhoopt verhinderd zijn, schrijf je dan via de website weer uit. Na inschrijven zie je een knop Uitschrijven verschijnen onderaan de bijeenkomst, via deze knop schrijf je jezelf weer uit. Op je persoonlijke pagina zie je een overzicht staan van de bijeenkomsten waarvoor je bent ingeschreven. De kosten kun je overmaken naar LVSC Regio amsterdam op NL54INGB0005964548 o.v.v. je naam en Workshop Generatie Denken. 

Aanmelden kan tot uiterlijk 28 november of tot het moment waarop de workshop vol is. Er is plek voor 25 deelnemers. 

Contact

Als je vragen hebt kun je contact opnemen met Regiocontactpersoon Manou van Eerten of Rosita Dewki via amsterdam@lvsc.eu 

 

 

Locatie

VU, OZW Gebouw, 9e etage
De Boelelaan 1109
1081 HV amsterdam
Einddatum: 
3 december 2019
Begindatum: 
3 december 2019