Awareness Centred Deep Listening Training (ACDLT®) (0,5 PE)

Organisator: 
amsterdam
Locatie: Amsterdam
Begindatum: 
13 februari 2020

Hoe kun jij als begeleider/coach/supervisor met volledige aandacht luisteren naar je cliënt, student of collega zonder daarbij jezelf uit het oog te verliezen? 

Deep Listening helpt je om open en ontvankelijk in het contact te zijn, zonder ‘empathic distress’ te ervaren of ‘bored out’ te raken.

De methode is ontwikkeld door de Engelse psychotherapeut Rosamund Oliver en is gebaseerd op haar onderzoek naar het belang van bewuste aanwezigheid en compassie in professionele ontmoetingen.  

Op donderdag, 13 februari 2020 van 19.00 tot 21.30 uur, is er de mogelijkheid om in een korte workshop kennis te maken met deze methode. Deze wordt gegeven door Anne Heynen en Simone van den Hil.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden via onderstaande knop inschrijven tot uiterlijk 12 februari a.s. Er is plek voor maximaal 25 deelnemers. Vol is vol. Mocht je onverhoopt verhinderd zijn dan kun je via de website ook weer uitschrijven. Doe dit alsjeblieft tijdig (uiterlijk 10 februari 2020), zodat je geen plek bezet houdt voor andere geïnteresseerden en wij geen onnodige kosten hoeven te maken. Nadat je hebt ingeschreven vind je een knop uitschrijven onderaan de bijeenkomst (bij ingelogd scherm). Als je hierop klikt ben je uitgeschreven (de knop veranderd weer in Inschrijven). Op je persoonlijke pagina vind je een overzicht van bijeenkomsten waarvoor je hebt ingeschreven. Na uitschrijven verdwijnt de bijeenkomst dus ook op je persoonlijke pagina.

 

 

Locatie

Vrije Universiteit, OZW gebouw (rood baksteen)
De Boelelaan 1109
lokaal 8C07 (8e etage) Amsterdam
Einddatum: 
13 februari 2020
Begindatum: 
13 februari 2020